Cum se comportă iubita lui Răzvan Simion cu băiețelul prezentatorului atunci când crede că nu o vede nimeni

Publicat: 20 ian. 2022, 11:01 Autor: Maria Apostol Vedete

Relația dintre Răzvan Simion și Daliana Răducan pare din ce în ce mai serioasă. Bruneta s-a integrat perfect în familia prezentatorului,  dovadă și cea mai recentă ieșire a lor în oraș.

Cuplul format din Răzvan Simion și Daliana Răducan pare să fie din ce în ce mai solid. Sentimentele pe care le au unul față de celălalt, dar și grija pe care actuala iubită a prezentatorului de la Antena 1 le-o poartă copiilor acestora, par a fi doar câteva dintre elemente „cheie” ale relației lor.

Daliana Răducan pare să se fi integrat perfect în familia pe care Răzvan Simion o are. Bruneta are o relație bună cu fiica și băiatul prezentatorului TV. Cei doi au fost văzuți în timp ce ieșeau din incinta unui restaurant, unde, cel mai probabil, au servit prânzul. Nu singuri, ci alături de fiul acestuia!

Băiatul părea să se simtă în largul lui în compania Dalianei, semn că bruneta a devenit o prezență constantă în viața lui. Mai multe detalii și imagini, pe CANCAN.RO.

Cu ce se ocupă Daliana Răducan

Daliana Răducan se numește femeia care a reușit să îl facă pe Răzvan Simion să uite de Lidia Buble. Frumoasa brunetă nu este deloc străină de televiziune, în trecut aceasta a făcut parte din echipa ‘Visuri la cheie’, fiind arhitect și designer de interior.

”Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important. Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”, așa se descrie iubita vedetei pe site-ul pe care îl are.

Răzvan Simion a declarat recent că are planuri mari alături de iubita lui și nu exclud nici ideea unui copil în viitorul apropiat.

Pe plan sentimental, urmează să cresc. Cresc împreună cu iubita mea și ne ținem unul pe altul. Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care cumva am căutat-o și am găsit-o. Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe. Perioada asta a curățat tot ce prinzi pe lângă tine, multele energii, eu le zic zoaie. M-au oprit cumva din creștere”, a declarat Răzvan Simion în podcastul lui Damian Drăghici.

Publicat: 20 ian. 2022, 11:01 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă