Cum să planifici o seară romantică de neuitat. Sfaturi prețioase!

Publicat: 14 Feb. 2021, 09:20 Life
Cum să planifici o seară romantică de neuitat. Sfaturi prețioase!

Februarie este luna în care iubirea este sărbătorită la români, nu o singură dată, ci chiar de două ori! Valentine’s Day și Dragobetele – 14 și 24 februarie – sunt zilele în care toți îndrăgostiții își doresc să își surprindă iubita sau iubitul, cu momente de neuitat!  

Ciao.ro îți oferă un mini ghid al organizării unei seri romantice perfecte. O seară pe care nici tu, nici persoana iubită nu o veți uita niciodată!

  • O seară romantică de excepție începe cu o cină fabuloasă. Un restaurant cochet, mâncare delicioasă, un pahar de vin bun, o lumanare aprinsă pe masă, iată ingredintele perfecte pentru un început de vis.
  • Nu subestima puterea florilor! Dacă este seară romantică, atunci să fie romantism ca în filme! O floare (sau mai multe, depinde de ce buget ai la dispoziție sau de ceea ce îți dorești) va impresiona plăcut femeia de lângă tine.

  • Ciocolata, de neuitat într-o astfel de seară! Deși pare un clișeu, uneori să mergi la sigur este bine. Ciocolata nu ar trebui să lipsească într-o seară romantică. Depinde doar de momentul și felul în care este oferită. O cutie de bomboane fine de ciocolată va fi adorată de orice femeie. Însă și un desert puțin mai neortodox la ore târzii poate fi servit cu multă ciocolată.

O escapadă romantică, ingredientul secret pentru o surpriză de neuitat

  • Dacă ai timp și un buget mai mare, îți poți surprinde jumătatea cu o escapadă romantică. Departe de oraș, poate chiar fără semnal la telefonul mobil! Departe de lume poate însemna o adevărată regăsite a iubirii.Sau pur și simplu un moment romantic de care vă veți aminti peste ani!

  • Lenjeria intimă sexy este un must have al unei seri romantice. Indiferent că o porți sau o faci cadou persoanei iubite, mătasea, dantela, șnururile nu ar trebui să lipsească din ”meniul” întâlnirii.
  • Dacă ai planuri mari cu iubitul sau cu iubita ta, lenjeria în care veți dormi este extrem de importantă. Pentru a face o surpriză placută și neașteptată, cumpără din timp o lenjerie din mătase sau satin de culoare neagră sau roșie, efectul va fi garantat!

Atunci când pregătești o surpriză romantică iubitei sau iubitului tau trebuie să îți lași imaginația să zboare. Să te gândești la ceea ce v-ar plăcea amândurora și să vă bucurați de momente unice, care vor aduce artificii și fluturași în sufletele voastre!

 

Sursa foto: Pexels.com

 

Publicat: 14 Feb. 2021, 09:20 Life
Pe aceeași temă