Cum să găsești mai rapid ca oricând un salon disponibil când îți dorești tu

Publicat: 10 Feb. 2021, 19:03 News
Cum să găsești mai rapid ca oricând un salon disponibil când îți dorești tu

Cât e Clujul de mare, atât de multe saloane de beauty sunt, însă când cauți să îți faci o programare parcă totul este împotriva ta. Disponibilitatea saloanelor este sub semnul întrebării și pare destul de frustrant să cauți și să contactezi telefonic până când găsești o variantă. Dar dacă știi unde să cauți, tot acest scenariu devine istorie.

Platforma Stailer.ro îți vine în ajutor. În urmă cu câteva luni aceasta era dedicată doar publicului clujean, dar iată că funcționalitatea sa i-a adus succesul și s-a extins. Vei găsi aici lista de saloane hair&beauty și din Iași, Timișoara sau Oradea, iar preconizarile arată că până la finele acestui an Stailer ar urma să aibă răsunet în toată țara, dar și internațional.

Cum te ajută Stailer

Dacă avem mai totul digitalizat, iată că Stailer vine să contribuie activ la această variantă și în ceea ce privește saloanele de înfrumusețare. Prin urmare, în cadrul paginii orice doritor și doritoare regăsește posibilitatea de a selecta la data dorită, ziua dorită, serviciul de interes și în câteva click-uri programarea dorită poate fi realizată.

Pentru a fi realmente în sprijinul publicului, Stailer include topul saloanelor de cosmetica pentru femei din Cluj Napoca, Iași, Timișoara sau Oradea. Programarea poate fi făcută strict când utilizatorul își dorește, acesta are la îndemână și toate reperele despre un salon: prețuri, fotografii, locația exactă, lista de servicii și disponibilitatea. Are astfel acces complet la tot ce trebuie să știe și în plus, vizualizează în timp real când și unde sunt locuri disponibile, pentru ca la momentul cu pricina să fie și ghidat prin Google Maps spre locația exactă.

Este cu atât mai avatajos pentru orice client, cu cât un cont creat în platforma Stailer este gratuit. Pot fi setate remindere, chiar și de tip sms primit pe telefon. Agenda virtuală cu programările făcute este mai ușor de gestionat, oricând. Nu mai depindeți de programul de funcționare al saloanelor sau de timpul limitat de peste zi, pentru a programa următoarea dată când mergeți la salon pentru tuns, mani&pedi, vopsit, pensat și nu numai.

Util pentru bărbați și femei

Să fim sinceri, în zilele  noastre apreciem mai mult ca oricând rapiditatea. Timpul este una din cele mai importante resurse și gestionată corect poate fi în avantajul nostru. Apreciem tot ce este fast și ne ajută să rezolvăm ce ne intersează, fără să mai stăm la coadă, să mai așteptăm prea mult pentru orice. Așadar cui să nu-i placă ideea de a găsi un loc disponibil imediat la tuns, în următoarea oră? Cui să nu îi placă o gestionare mai eficace a acestor programări lunare?

Fie că vorbim despre bărbați sau femei, posibilitatea de a digitaliza aceste taskuri este îmbucurătoare. Și nu costă nimic. Ideea este una deja îmbrățișată la scară largă și multe dintre saloanele de profil din orașele vizate s-au înscris în această platformă.

Pentru că online este mai simplu pare să fie o deviză în zilele noastre. Descoperim online soluții mai rapide, pentru orice. Așadar data viitoare când plănuiești o vizită la salon nu uita să încerci experiența Stailer. Nu vei regreta!

 

Publicat: 10 Feb. 2021, 19:03 News
Pe aceeași temă