Cum s-a răzbunat o femeie după ce soțul a părăsit-o și s-a însurat cu nepoata ei. I-a dat cea mai grea lovitură!

Publicat: 01 nov. 2023, 10:00 Autor: Hermina Hagianu News

Cum s-a răzbunat o femeie . Drama femeii începe în 2019, atunci când soţul ei i-a spus că vrea să divorţeze. Cei doi aveau împreună trei copii, dar nici măcar acest lucru nu a mai contat. La scurt timp, bărbatul a început o nouă relaţie. Şocul abia acum a venit pentru aceasta. Noua iubită era nimeni alta decât nepoata ei.

Cum s-a răzbunat o femeie

Fotbalistul brazilian Hulk (37 de ani) s-a despărțit de soția sa Iran Angelo de Souza (53 de ani), după ce s-a îndrăgostit iremediabil de Camila Angelo (33 de ani), nimeni alta decât nepoata fostei sale partenere. Între timp, Hulk, atacantul celor de la Atletico Mineiro s-a căsătorit cu Camila Angelo, alături de care are un copil.

Fotbalistul brazilian Hulk şi Camila Angelo au devenit părinţi

Iran Angelo de Souza a suferit enorm din cauza trădării fostului partener

Iran de Souza a crezut mult timp că trăieşte un coşmar. Când şi-a dat seama că nu mai este cale de întoarcere, femeia a transmis un mesaj dur despre nepoata ei pe care o vedea ca pe o fiică.

„Mă trezesc și adorm fără să înțeleg de ce mi s-a întâmplat totul. Durerea este foarte mare, uneori îmi vine să-mi smulg inima din piept. A fost o fiică pentru mine.

Mi-am sacrificat visele de atâtea ori pentru a deveni ale ei realitate. I-am dat totul acestei fete de când a venit pe lume. Și aici nu vorbesc doar despre bunuri materiale, pentru că acestea sunt ușor de oferit atunci când ai bani, dar dragoste, afecțiune, atenție, respect … totul”, a declarat fosta soție a fotbalistului brazilian, pentru Marca, în urmă cu trei ani.

Cum s-a răzbunat femeia pe fostul soţ

De curând, Iran Angelo de Souza a decis că este momentul să îşi refacă viaţa, astfel a apărut pentru prima dată după divorțul de Hulk la braţul unui bărbat. Presa din Brazilia scrie că formează un cuplu cu Lucas Suassuna, un inginer în vârstă de 25 de ani, care deține o companie în domeniul construcțiilor civile. Diferența dintre cei doi este de 28 de ani.

Cei doi au fost surprinși împreună la o nuntă, se antrenează cu același instructor personal. Mai mult decât atât, fosta soție a lui Hulk l-ar fi prezentat deja pe noul său partener, inclusiv celor 3 copii.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 01 nov. 2023, 10:00 Autor: Hermina Hagianu News
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă