Oana Lis a șocat din nou audiența! Cum s-a îmbrăcat în sala de sport

Publicat: 08 Jan. 2020, 10:19 Vedete

Oana Lis a reușit să atragă atenția la sala de forță! Soția lui Viorel Lis s-a îmbrăcat ușor cam…provocator și a reușit să întoarcă privirile celor din jur.

Oana Lis a postat de ceva timp câteva imagini și videoclipuri în care se înfățișează la sală pentru a scăpa de kilogramele în plus acumulate în timpul sărbătorilor de iarnă.

Soția lui Viorel Lis, fostul edil al Capitalei, a urcat imaginile pe rețelele de socializare, acolo unde a și primit multe încurajări din partea celor care o urmăresc.

Evident, au existat și câteva persoane care au simțit nevoia să ”pluseze” altfel, atribuindu-i câteva cuvinte în niciun caz jignitoare, ci doar ”de umplutură”, precum: ”Băbuța la sală”, ”Sport și sex”.

Pe de altă parte, Oana Lis nu s-a sfiit nicio secundă la sală! Blondina a venit îmbrăcată sport, cu o pereche de colanți speciali pentru sport și un body galben-neon pe deasupra, care i-a pus în ”valoare” burtica acumulată de sărbători și posteriorul rotund.

Oana Lis ar fi ajuns la 93 de kilograme și își dorește să slăbească cel puțin 10 kilograme.

La sala,sa dau Porcu’ jos de pe mineee!!!🤣🤪😜😋😋😆😅😁❤️😂🤗🤗🤗🤗🤗🤗

Publicată de Oana Lis pe Sâmbătă, 4 ianuarie 2020

Pe de altă parte, Oana Lis a făcut și o ”aroganță” la sală, în văzul tuturor. În timp ce se afla pe bicicletă și pedala, soția lui Viorel Lis a fost surprinsă în timp ce mânca bomboane de ciocolată și covrigei. Evident, totul a fost filmat și trebuie tratat drept o ”caterincă”, căci Oana Lis a scris ”Așa Nu!!!😀😃😁🤫🤭😂😂😂😉😇🤪😜😋🤭😜”.

Publicat: 08 Jan. 2020, 10:19 Vedete
Pe aceeași temă