Cum participa What’s Up la Exatlon Romania. Artistul si-a rezolvat problemele cu vederea

Publicat: 30 Aug. 2018, 18:45 News 3

Ieri, 29 august, emisiunea concurs Exatlon Romania a debutat cu sezonul 2.

Printre concurentii din echipa Faimosilor se afla si Marius Ivancea. Dar toata lumea a avut, aseara, o intrebare pe buze. Si anume cum participa What’s Up la Exatlon Romania daca are probleme de vedere? Conform Click, artistul si-a rezolvat problemele inainte de a pleca in Republica Dominicana.

Surpriza Kanal D in cadrul Exatlon Romania a fost apreciata de toti concurentii din echipa Faimosilor. What’s Up este un artist sportiv si fait-play. Acesta are, in schimb, probleme cu vederea. In viata de zi cu zi, Marius Ivancea poarta ochelari de vedere.

Cum participa What’s Up la Exatlon Romania?

What’s Up nu vede cu un ochi, iar cu celălalt vede în proporţie de 30%. I-ar fi greu, in conditiile acestea, sa faca fata unei competitii dure si acerba.

“Marius va purta pe tot parcursul concursului o lentilă de contact, care îi va spori şi mai mult vederea. El trebuie să fie atent la traseu, în faţa lui, nu are de ce să se feraescă din lateral. Doar dacă nu e încăpăţânat şi nu vrea să o poarte, atunci va avea o problemă”, sustin surse din anturajul lui.

What’s Up si-a anulat concertele pentru Exatlon Romania

Din nefericire pentru fani, cantaretul care a semnat cu Kanal D recent a fost nevoit sa isi anuleze concertele programate in urmatoarele saptamani/luni.

„Înainte de a se lansa în muzică, el era pasionat de sport şi practica baschet, handbal şi făcea polo. Apoi a început treaba cu muzica, decăderea lui cu sănătatea, a început să mănânce dezordonat, prin benzinării, în drum spre concerte, până când a spus stop anul trecut şi a trecut la cura de slăbire. A slăbit peste 25 de kilograme şi a revenit la condiţia fizică pe care o avea când era mai tânăr. Omul vrea să câştige, să facă treabă la «Exatlon» şi să se remarce ca şi sportiv. Încă de la primul sezon a povestit că vrea și el să meargă acolo”, sustin prietenii lui What’s Up.

What’s Up, surprize din Republica Dominicana pentru sotie


Marius Ivancea este casatorit cu Simina cu care are o relatie de mult ani. Pe 28 august a fost ziua tinerei, dar What’s Up nu a fost alaturi de ea. Cu toate astea, i-a facut o surpriza pe care a planuit-o din timp. A inregistrat o piesa care se numeste ‘Daca nu tu’.

“Simina nu a ştiut nimic, toată lumea a ținut secret şi a fost foarte surprinsă. A plâns minute în şir când a aflat de isprava soţului ei, mai ales că ea e mâna de fier şi impresara lui”, ne-a mai spus o sursă din anturajul lor.

Publicat: 30 Aug. 2018, 18:45 News 3
Pe aceeași temă