Cum l-a transformat celebritatea pe Oreste. Fostul prezentator, dezvăluiri despre începurile carierei: „O prostie care m-a costat destul de mult”

Publicat: 18 iun. 2024, 15:34 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Oreste s-a numărat mult timp printre cei mai apreciaţi realizatori TV din România. De când s-a retras din lumina reflectoarelor se ocupă de un proiect personal care îi aduce numeroase satisfacţii. În cadrul unui interviu recent, acesta a recunoscut că celebritatea i s-a urcat la cap, mai ales la începutul carierei. 

Oreste a cunoscut succesul în televiziune cu emisiunile Noaptea Tarziu și Mircea vs Oreste Show. Ulterior, și-a produs propria emisiune, Codul lui Oreste, un format care a fost rapid îndrăgit de telespectatori.

Cum l-a transformat celebritatea pe Oreste

După ani de zile de muncă intensă pe micile ecrane, Oreste a decis să se retragă. Nu definitiv, ci a schimbat doar locul în care poate fi urmărit în continuare de fanii săi. Recent, în cadrul unui interviu, jurnalistul a recunoscut că din cauza celebrității s-a schimbat și chiar a avut și probleme.

„M-am retras din lumina reflectoarelor altora, dar nu și din cea pusă de propriile mele reflectoare. Am decis ca, după 30 de ani în solda unora și altora, să-mi iau cu adevărat destinul profesional în propriile mâini. Am deschis propriul meu canal YouTube, unde realizez săptămânal două formate. News Podcast alături de jurnalistul Sorin Manea, o agendă geopolitică și Poveste cu Oreste, un fel de Codul lui Oreste 2.0. Printre motivele renunțării la media main stream a fost și acela ca on line-ul evoluează mult mai dinamic și modern. Este mult mai compatibil și cu tinerele generații cu care vreau să fiu în contact”, a dezvăluit Oreste pentru FANATIK.

Acesta a dezvăluit că, la începuturile carierei, a căzut și el în capcana celebrității, lucru ce l-a costat destul de scump. Din fericire, și-a dat seama la timp că este momentul să facă un pas înapoi.

„Sigur, primul meu contact cu celebritatea a coincis cu o teribilă îngroșare a obrazului. Cu aroganța și iluzia unei puteri supra umane. O prostie care m-a costat destul de mult”, a mai spus Oreste pentru sursa citată.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 18 iun. 2024, 15:34 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×