Cum iti inseli partenerul fara sa stii! Ce este MICROINSELATUL si cum o faci, zi de zi

Publicat: 15 ian. 2018, 16:22 Autor: madalina m. News 3

Cateva gesturi care pana acum pareau inocente si fara vreo semnificatie ascunsa, ar putea de fapt sa reprezinte un pericol pentru relatiile amoroase. O specialista care se ocupa cu precadere de cupluri a dezvaluit ce este microinselatul, dar cum aceasta practica a ajuns sa distruga chiar si casnicii.

La mijloc sunt gesturi banale, carora oamenii nu prea le dau importanta, sustine Melanie Schilling. Aceasta a mai precizat ca zi de zi foarte multe cupluri se confrunta cu aceasta problema, din pricina retelelor sociale, care reprezinta constant o tentatie.

Comportamentul prin care cei aflati intr-un cuplu „calca stramb” fara sa fie constienti de acest lucru a luat tot mai mult amploare, iar microinselatul e prezent in foarte multe relatii.

Ce este microinselatul si cum faci asta zi de zi

Microinselatul, potrivit specialistei Melanie Schilling, poate fi catalogat drept o serie de gesturi aparent inofensive. Asa cum ar fi conexiunea pe care o persoana o are cu altcineva de sex opus, in afara relatiei amoroase.

De exemplu, si prin reactiile de „iubire” date pe Facebook altcuiva decat partenerului, calcam stramb intr-o relatie. Totodata, microinselatul mai e prezent si daca partenerii pastreaza secrete anumite conversatii pe care le au cu altcineva.

Aceasta situatie neplacuta apare insa atunci cand intr-un cuplu unul dintre parteneri simte ca are ceva de ascuns fata de celalalt, chit ca relatia propriu-zisa merge bine. Aici poate fi vorba de imagini indecente trimise altcuiva sau mesaje explicite.

Ce este microinselatul si cum faci asta zi de zi

In plus, si cei care trec in telefon un nume fictiv pentru o persoana cu care au o legatura speciala se fac „vinovati”. Microinselatul apare cand exista un „nume de cod” pentru cineva despre care nu am vrea ca partenerul stabil sa afle.

Mai mult, specialista Melanie Schilling a mai adaugat ca ne putem da seama daca microinselatul e prezent in relatia noastra amoroasa foarte usor. Aceasta tradare amoroasa e cat se poate de subtila, dar poate fi depistata rapid.

„Daca partenerul are conversatii private sau chat-uri in mediul online si le inchide rapid atunci cand intrati in aceeasi camera cu el sau isi contacteaza fostii parteneri pentru a le reaminti lucruri intime, in mod clar e prezent microinselatul”, a povestit Melanie Schilling.

(sursa: telegraph.co.uk)

Publicat: 15 ian. 2018, 16:22 Autor: madalina m. News 3
Pe aceeași temă