Cum își ”păcălește” vârsta Ștefan Bănică. Artistul a împlinit 54 de ani

Publicat: 18 Oct. 2021, 12:23 Vedete

Cum își ”păcălește” vârsta Ștefan Bănică? Artistul împlinește astăzi, 18 octombrie, 54 de ani, dar se menține într-o formă de zile mari. 

La 54 de ani, pe care i-a împlinit astăzi, putem spune că Ștefan Bănică a găsit secretul tinereții veșnice. Nu doar cariera spectaculoasă îl recomandă pe artist, ci și forma fizică pe care o are. Are multe proiecte care îl țin activ, însă asta nu este tot.

Momentan, el este ocupat cu filmările pentru ­show-ul de talente „X Factor”, de la Antena 1, care a trecut de bootcamp şi se apropie de filmările finale.

Cum deocamdată concertele s-au oprit din nou, din cauza pandemiei, solistul are speranțe să reia seria de spectacole de Crăciun sau pe cele din proiectul „Super Party in the Park”, pe care l-a susţinut şi pe 25 septembrie. Pentru moment, se împarte între frumoasa lui familie şi filmările de la Antena 1.

Cum își ”păcălește” vârsta

Într-un interviu mai vechi, l-am întrebat pe Ștefan care este este secretul tinereţii sale, pentru că se menține în formă și are un tonus de invidiat.

Mă întreţin, dar nu ştiu să-ţi dau o reţetă, sunt atent la ce mănânc. În momentul în care vrei să faci performanţă trebuie să fii atent la nişte lucruri. Exact ca un sportiv, la un moment dat. Dar sunt un om obişnuit şi probabil faptul că dau senzaţia asta de tânăr şi neliniştit e că iubesc şi îmi place enorm tot ceea ce fac. Tot ceea ce fac în profesia mea fac din credinţă şi cu dragoste şi respect. Şi atunci probabil lucrul ăsta îţi dă o anumită stare„, a declarat Ștefan Bănică pentru click.ro.

”Trebuie să existe un echilibru”

Balanță veritabilă, pentru el echilibrul în viață și armonia sunt foarte importante. Cântărețul spune că este foarte important să te îngrijești.

Nu ştiu ce înseamnă pentru voi a o lăsa mai moale. Îţi dau un singur exemplu, replica tatălui meu, când i-a recomandat un doctor cardiolog (tatăl meu avea probleme cu inima) să o lase mai moale cu scena: „Dar dumneata, doctore, când operezi, poţi s-o laşi mai moale? Adică să nu te implici foarte tare, să o faci aşa… Sau operezi o dată pe an?

Şi doctorul nu a ştiut ce să-i răspundă. Aşa e şi cu meseria mea. Sigur că trebuie să ai grijă, să te întreţii, pentru că, dacă nu eşti sănătos, nu ai cum să-ţi faci treaba. Cred că trebuie să existe un echilibru. De fapt, asta şi caut”, a mai spus interpretul într-un alt interviu.

Publicat: 18 Oct. 2021, 12:23 Vedete
Pe aceeași temă