Cum își menajează Sânziana Buruiană picioarele, atunci când crede că nu o vede nimeni. În pauza dintre filmările pentru reality show, blonda se transformă într-o ”Cenușăreasă”

Publicat: 17 May. 2021, 20:07 Vedete

D-apoi încotro s-o îndrepta Sânziana Buruiană cu pantofii în mână? Noi bănuim că fosta asistentă TV se pregătea pentru o acțiune cu stil…

Blonda doamna Zuluf, însoțită de fiica ei și de un amic, au fost surprinși prin oraș, în drum spre o locație unde cel mai probabil îi aștepta o nouă rundă de filmări, dat fiind faptul că blonda este protagonista unui reality show.

Se citea pe fața ei că a fost o zi grea, dar de departe detaliul care a dat-o de gol a fost perechea de pantofi stiletto pe care îi ducea în mână, în timp ce în picioare purta niste balerini mult mai confortabili.

Privind cu atenție fotografiile, am descoperit că Sânziana și-a păstrat stilul, chiar dacă s-a mai împlinit pe ici, pe colo. Este clar însă că sex appeal-ul a rămas unde și cât trebuie.

Revenind la pantofii ”Cenușăresei”, interesant este că ipostaza amintită mai sus are o legătură amuzantă cu o declarație pe care a făcut-o mai demult soțul celebrei mămici.

„Ea nu are grijă nici de casă, nici de mașină, intră încălțată cu noroi. Mie nu-mi place la ea că este prea lentă.

Ea vine după două ore, vine la mașină, se mai duce apoi în casă că a uitat ceva”, declara Nicolae Zuluf despre soția lui în urmă cu ceva timp.

Altfel, Sânziana este împăcată cu propria persoană, indiferent de felul în care arată sau va ajunge să arate. „Degeaba ești frumoasă dacă ești proastă. Frumusețea exterioară nu e de ajuns pentru a te face apreciată și iubită. Trebuie să știi mai întâi de toate să fii om, să respecți și să faci lucruri demne de lăudat.”, povestea diva acum ceva timp.

Publicat: 17 May. 2021, 20:07 Vedete
Pe aceeași temă