Cum își apară fiul lui Reghe și al Prodancăi familia! “Dacă veți vedea prostituate în familia mea, atunci murim împreună!”

Publicat: 19 iun. 2021, 10:37 Autor: Dora Bazavan Vedete

După ce showbizz-ul a explodat cu știrea că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează, în presă apărând doar declarații din partea celebrului antrenor care confirmau acest lucru, Prodanca a mărturisit contrariul și a negat aceste zvonuri și confirmări.

Fiul lor de 12 ani, Laurențiu Reghecampf Jr., pare afectat de tot ceea ce se întâmplă în jurul lui și de discuțiile legate de separarea părinților săi, așa că a luat atitudine pe pagina sa de instagram și a postat un mesaj mai dur.

“Mai aveți multe minciuni? Când tata va planifica în secret un divorț, înseamnă că nu e tatăl meu Laurențiu Reghecampf! Când tata plănuiește să fugă de acasă sau să ruineze familia pentru femei oribile pentru bani, înseamnă că tata nu e Laurențiu Reghecampf! Știu că mulți dintre voi vor să se despartă și abia așteaptă, dar mai bine mor decât să vă mulțumească! Familia asta va rămâne așa! Uniți până la moarte! Această familie este mândria vieții mele! Tatăl meu moare mai bine decât să își bată joc de copiii lui! El îmi divinizează mama! Numele familiei mele este unic! Vorbesc despre iubirile prostituatelor care distrug familia!!! Tatăl meu urăște aceste femei! Tatăl meu are o soție unică pe lume! Tatăl meu este unic! Nu vă este rușine să îl acuzați de atâția ani pe tatăl meu că are o amanta? Opriți-vă, că îl apar cu toată inima! Nimeni nu îl va atinge! Femeile care au furat bani de la familie și merg de la bărbați la bărbați sunt monștrii! Tatăl meu nu se atinge de banii copiilor lui, pentru a-i trimite acestor oribilități, chiar dacă el moare! Tatăl meu,  Laurențiu Reghecampf, este unic, ca noi toți! Nu am spus-o niciodată! Dacă veți vedea prostituate în familia mea, atunci murim împreună!”, a fost mesajul postat de  Reghe Jr.

“Tata nu are amante”

După reacția adolescentului de pe rețelele de socializare, mama sa, Anamaria Prodan, i-a replicat: “Iubitul meu drag! La noi este simplu! Care minte, trădează, dezonorează, plătește foarte, foarte, foarte scump totul! Tu ești un luptător adevărat! Mama și tata nu ar face așa ceva nici în 100.000 de vieți! Tată își respectă familia și numele, tata nu are amante, tata nu fură banii familiei să-i dea la astfel de femei ordinare! Trebuie să-l apărăm pe tata și să ne apărăm familia toată viață și cine și-a bătut joc de familia și numele nostru, să plătească cumplit!”. Acesta a fost mesajul postat de Anamaria Prodan, ca un răspuns la ceea ce a făcut public băiatul ei și al lui Reghecampf.

O altă declarație de-a soției lui Reghecampf a fost făcută la emisiunea prezentată de Dan Capatos, la Antena Stars. Vedeta a negat din nou toate zvonurile cu privire la divorțul de Laurențiu Reghecampf.

”Și dacă familia asta divorțează, tot împreună o să fim și tot puternici o să fim. Eu, Anamaria Prodan, nu divorțez, e ok? În rest, voi îl știți pe Laur că vorbește vreodată? Întrebați-l pe el. Acum e plecat din țară, dar când se va întoarce îl puteți întreba”, a mai spus Anamaria Prodan, la emisiunea XNS.

„Un bărbat ca Reghe se naște la o mie de ani”

Anul trecut, într-un interviu pe care l-a acordat exclusiv pentru Ciao.ro, Anamaria Prodan a spus despre Reghe că este soarele ei și că s-a plictisit de zvonurile care tot apăreau și atunci cu privire la un posibil divorț al lor. Și tot atunci, Anamaria Prodan declara pentru Ciao.ro că “Un bărbat ca Reghe se naște la o mie de ani”.

“Divorț? M-am plictisit de subiect. Când vreodată Prodan-Reghecampf se despart? Niciodată! Numele noastre dau foarte-foarte bine. Ne-am obișnuit cu astea. Citim doar sport, niciodată cancanuri. Deci nu mă obosesc să demontez nimic!

Un bărbat ca Reghe se naște la o mie de ani. Sunt mai răsfățată ca o regină! Îmi fac meseria și mă susține, colind cu jucătorii prin lume… Nu avem vreodată discuții de gelozie sau alte prostii. În familia mea domnește respectul, dragostea, ordinea și disciplina”, spunea Anamaria Prodan, anul trecut în luna august, exclusiv pentru Ciao.ro.

 

 

Publicat: 19 iun. 2021, 10:37 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă