Genial! Cum il imita Connect-R pe Alex Velea facand misto de el: “Relutu’ scoate numai piese frumoase, il iubesc mult de tot! Te iubesc boy-ule”

Publicat: 31 Jul. 2018, 17:43 News 3

Alex Velea e super amuzant atunci cand vorbeste, dar daca il vezi pe Connect-R cum il imita sigur o sa razi. Video-ul e la finalul articolului.

Cum il imita Connect-R pe Alex Velea facand misto de el

“Buna dimineata, va pup pe toti, ce faceti?! Nu inteleg de ce radeti, care este problema fratioru meu? Fratioru meu daca ai vreo problema o vorbesti cu mine, esti nebun la cap? Imi place foarte mult piesa lui Connect-R, Relutu scoate numai piese frumoase, il iubesc mult de tot. Te iubesc mult! Te iubesc boy-ule” a fost doar incalzirea lui Connect-R in a-l imita pe Velea

“O iubesc si pe iubita mea pe Antonia. Te iubesc mult. Va asteapta fratele vostru la Golden Boy Society, va pup pe toti. Mi-a placut mult si baiatul asta de imita vocile, Panamera asa” a continuat Connect-R sa-l imite pe acelasi ton smecheresc pe Alex Velea si felul lui de a vorbi.

Oricum ca sa va dati seama cat de bun a fost Connect-R in a-l imita pe Velea trebuie sa dati play videoului de mai jos. Tipul e pur si simplu genial.

« Pagina anterioară

Publicat: 31 Jul. 2018, 17:43 News 3
Pe aceeași temă