Cum decorezi ouăle de Paște cu un simplu șervetel – truc simplu, rapid și ieftin

Publicat: 07 apr. 2023, 13:01 Autor: Camelia Life

Cum decorezi ouăle de Paște cu un simplu șervetel – truc simplu, rapid și ieftin. Ouăle de Paște se găsesc sub diferite culori, dar decorarea lor este foarte importantă și de efect. Ciao.ro îți propune o metodă inedită cu ajutorul unui șervețel simplu.

Aveți nevoie de șervețele cu trei straturi, acestea se găsesc la orice magazin mare. Mai aveți nevoie și de lac pentru tehnica șervețelului sau puteți folosi atât de bine albuș de ou. Nu uitați să achiziționați și o pensulă.

Cum decorezi ouăle de Paște cu un simplu șervetel

Șervețelul are trei straturi și folosiți din el doar cel care are imprimat modelul. Tăiați bucata din șervețel pe care vreți să o aplicați pe ou. Folosind o pensulă, aplicați lac pe ou și așezați bucata de șervețel. Neteziți ușor cu mâna.

Lăsați 5 minute să se ucuse și apoi aplicați din nou un strat de lac. Acesta va da strălucire oului și va permite ștergerea lui de praf. Continuați la fel și pe partea cealaltă.

Lăsați să se usuce, de preferat pe un pahar mic sau un suport pentru oul fiert moale.

Cum să fierbi ouăle perfecte de Paște: metoda în șapte pași care te scapă de gălbenușul gri-verzui

Cum să fierbi ouăle perfecte de Paște: metoda în șapte pași care te scapă de gălbenușul gri-verzui.

Vopsitul ouălor de Paște este o tradiție frumoasă, dar fierberea acestora este un proces destul de complicat. Iată o metodă eficientă de a obține ouăle de Paște perfecte.

Cum să fierbi ouăle perfecte de Paște. Metoda în șapte pași care te scapă de gălbenușul gri-verzui

  1. Puneţi ouăle mari într-o oală suficient de largă astfel încât să stea unul lângă celălalt şi nu unul peste altul.
  2. Adăugaţi apă rece astfel încât să depăşească ouăle cu 2,5 centimetri.
  3. Puneţi oala pe foc mare şi aşteptaţi ca apa să dea în clocot, de îndată ce se întâmplă acest lucru, aşezaţi capacul pe oală şi luaţi oala de pe foc. Citește continuarea aici.
Publicat: 07 apr. 2023, 13:01 Autor: Camelia Life
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă