Cum arată socrii Danei Nălbaru! Părinții lui Dragoș Bucur au împlinit 50 de ani de căsătorie: „Le-am organizat petrecerea nunții de aur”

Publicat: 25 sept. 2023, 10:16 Autor: Camelia Vedete

Socrii Danei Nălbaru au împlinit 50 de ani de căsătorie. Dragoș Bucur și soția au organizat părinților o petrecere cu ocazia nunții de aur. 

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au mutat la țară, în satul Moșteni-Greci, au recondiționat o casă veche și se simt mai bine ca oricând. Mai mult, fosta artistă a trupei HI-Q postează zilnic imagini din curte, cu activitățile gospodărești.

De curând, Dana Nălbaru le-a arătat fanilor cum arată socrii ei, care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Dragoș Bucur și soția le-au organizat o petrecere frumoasă, la Balotești, acolo unde, spune ea, că s-au simțit extraordinar. Se pare că părinții vedetei de la PRO TV și-au reînnoit și jurămintele la biserică, în fața lui Dumnezeu.

„Socrii mei au împlinit 50 de ani de căsătorie! Le-am organizat petrecerea nunții de aur la Balotești și ne-am simțit extraordinar alături de toți cei din familiile noastre, a nașilor și în compania prietenilor. Mâncarea a fost excepțională. Tortul l-am comandat la patiseria noastră. Sunt încântată, a fost frumos!”, a scris Dana Nălbaru pe Instagram.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur și-au construit casă la țară

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur și-au construit casă la țară, în satul Moșteni-Greci. Cei doi soți au uimit prin simplitate și prin dorința de a se muta undeva departe de București.

Dana Nălbaru a arătat de această dată ce activități are prin curte. Fosta cântăreață a învățat să facă gem de prune la tuci. Ea se declară fericită pentru alegerea făcută și a împărtășit cu fanii cum arată o zi din viața ei la sat.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur și-au construit casă la țară

„Casa noastră de la țară e gata și petrecem foarte mult timp aici. Livada e plină de fructe și anul acesta fac pentru prima oară gem de prune. Dar soiul pe care îl avem noi nu e cel mai bun pentru asta așa că doamna Ina, vecină noastră, mi-a umplut un coș de prune mari și cărnoase. O să dau la schimb mere 🤭 căci din acelea avem muuuuulte”, a povestit ea.

„Domnul Dan a făcut focul, eu amestec din când în când în tuciul plin cu prune și Anda Filip mi-a făcut o cafea 😍. Viața e frumoasă cu familie, prieteni și fructe proaspete din livada ❤️”, a scris artista.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru s-au mutat la țară

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru s-au mutat la țară. Din ce trăiesc acum, ce planuri au de viitor și cum își cresc copiii. 

Pentru că majoritatea oamenilor nu mai consideră traiul la țară ca fiind o provocare, Dragoș Bucur a devenit creator de conținut, un altfel de influencer. Prezentatorul de la Visuri la cheie și-a dorit de mult timp să renunțe la viața de la oraș și să se retragă în natură. Însă, abia acum povestea lui a prins contur. Astfel, pentru cei care își doresc un trai modern la țară, în mijlocul naturii, Dragoș Bucur a lansat ”Rurality Show

”M-am născut în București, am crescut în București. Cred că nu sunt singurul care visează să găsească un loc unde să se liniștească, să-și încarce bateriile. Să aibă o livadă, să crească animale departe de zgomotul orașului, în natură, locul unde poate să-și lase copiii liberi în siguranță. Iar visul aceste este pe cale sa devină realitate. M-am hotărât să mă fac țăran, influențăran”, a spus Dragoș Bucur în reality show-ul său.

Dacă mulți români nu au curajul de a renunța la viața urbană, prin intermediul lui Dragoș Bucur vor avea posibilitatea de a vedea fiecare etapă și provocare din acest proces amplu, dar și o mulțime de idei pentru a avea un trai modern. Primul episod al vlogului prezintă pașii pe care prezentatorul TV a fost nevoit să-i facă împreună cu specialiști și consultanți în alegerea și instalarea panourilor solare.

Foto: Instagram

Publicat: 25 sept. 2023, 10:16 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă