Cum arată socrii Danei Nălbaru! Părinții lui Dragoș Bucur au împlinit 50 de ani de căsătorie

Publicat: 21 feb. 2024, 10:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Socrii Danei Nălbaru au împlinit 50 de ani de căsătorie. Dragoș Bucur și soția au organizat părinților o petrecere cu ocazia nunții de aur. 

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au mutat la țară, în satul Moșteni-Greci, au recondiționat o casă veche și se simt mai bine ca oricând. Mai mult, fosta artistă a trupei HI-Q postează zilnic imagini din curte, cu activitățile gospodărești.

Cum arată socrii Danei Nălbaru

De curând, Dana Nălbaru le-a arătat fanilor cum arată socrii ei, care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Dragoș Bucur și soția le-au organizat o petrecere frumoasă, la Balotești, acolo unde, spune ea, că s-au simțit extraordinar. Se pare că părinții vedetei de la PRO TV și-au reînnoit și jurămintele la biserică, în fața lui Dumnezeu.

„Socrii mei au împlinit 50 de ani de căsătorie! Le-am organizat petrecerea nunții de aur la Balotești și ne-am simțit extraordinar alături de toți cei din familiile noastre, a nașilor și în compania prietenilor. Mâncarea a fost excepțională. Tortul l-am comandat la patiseria noastră. Sunt încântată, a fost frumos!”a scris Dana Nălbaru pe Instagram.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru s-au mutat la țară

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru s-au mutat la țară. Din ce trăiesc acum, ce planuri au de viitor și cum își cresc copiii. 

Pentru că majoritatea oamenilor nu mai consideră traiul la țară ca fiind o provocare, Dragoș Bucur a devenit creator de conținut, un altfel de influencer. Prezentatorul de la Visuri la cheie și-a dorit de mult timp să renunțe la viața de la oraș și să se retragă în natură, însă, abia acum povestea lui a prins contur. Astfel, pentru cei care își doresc un trai modern la țară, în mijlocul naturii, Dragoș Bucur a lansat ”Rurality Show”. Citește mai multe aici.

Foto: social media

Publicat: 21 feb. 2024, 10:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă