Cum arata Sharon Stone la 60 de ani fara pic de machiaj?! E chiar sexy pentru o bunicuta. Timpul nu a fost bland nici cu ea!

Publicat: 03 aug. 2018, 11:01 Autor: D. C. News 3

Fotografia adorabila in care se vede clar ca nu are niciun retus si ca a imbatranit destul de frumos.

Cum arata Sharon Stone la 60 de ani fara pic de machiaj?!  Sex-simbolul anilor 90 a ajuns acum la respectabila varsta de 60 de ani dar continua totusi sa uimeasca prin frumusetea ei.

Actrita din Basic Instinct tocmai a postat pe Instagram acum cateva zile o fotografie cu ea fara pic de machiaj si toata lumea a ramas impresionata nu doar de curajul ei ci si de modul in care arata. Desi a imbatranit a facut-o totusi intr-un mod foarte frumos. Frumusetea ei naturala, care de data asta nu mai emana asa multa sexualitate a fost foarte apreciata de fanii actritei.

Daca in trecut era renumita pentru aparitiile sexy si rolurile incitante pe care le avea in filme, acum la 60 de ani, Sharon Stone nu mai pozeaza deloc sexy ci tinandu-si in brate catelul, un buldog francez.

Cum arata Sharon Stone la 60 de ani fara pic de machiaj?!

Ceva riduri la gat, cateva cute pe obraz si un ten vizibil imbatranit nu puteau sa arate bine decat la cineva care in trecut a fost un adevarat sex-simbol. Intr-un interviu mai vechi Sharon Stone spunea ca nu spera niciodata sa ajunga la 60 de ani dupa atacul cerebral pe care l-a avut la varsta de 43 de ani: “Nu am crezut niciodata ca o sa ma simt bine la 60 de ani, trebuie sa recunoastem, sunt batrana. Am avut o perioada in care nu credeam ca o sa ajung nici la 50 de ani” a declarat ea atunci.

In 2001 Sharon Stone a suferit un atac cerebral care timp de 9 zile i-a produs o hemoragie in creier. La acea vreme medicii i-au dat doar 5% sanse de supravietuire.

Trebuie sa recunoastem totusi ca desi nu mai este femeia fatala din anii ’90 totusi pentru o “bunicuta” la varsta ei arata foarte bine. Sharon Stone este si va ramane unul dintre simbolurile feminitatii de la Hollywood.

Publicat: 03 aug. 2018, 11:01 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă