Cum arata Romanita Iovan la 53 de ani in costum de baie?

Publicat: 12 iul. 2018, 12:06 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Creatoarea de moda are o silueta spectaculoasa. Cum resuseste?

Cum arata Romanita Iovan la 53 de ani in costum de baie? Romanita Iovan se bucura din plin de vacanta pentru a-si reincarca bateriile si pentru a-si mentine energia pozitiva. Zilele trecute a postat o retea de socializare poze din vacanta cu diferite tinute inspirationale pentru doamne si domnisoare, dar si poze cu ea in costum de baie.

Acesta se pare ca sfideaza timpul, pentru ca nu-si arata varsta nici pe departe, aratand extraordinar. Are 53 de ani, dar se mandreste cu un trup bine tonifiat si cu forme ce le-ar putea face invidioase si pe unele domnisoare.

Cum arata Romanita Iovan la 53 de ani in costum de baie?

Se pare ca relatia cu Iulian Gogan, iubitul ei, o intinereste pe zi ce trece. Romanita Iovan este mama unui baiat, Albert, din casatoria cu Adrian Iovan. Fostul sot si-a pierdut viata in 2014, in tragedia aviatica din Muntii Apuseni.

Cu toate ca gurile rele au spus ca relatia ei cu avocatul Iulian Gogan nu va rezista din cauza diferentei de varsta de 11 ani, se pare ca ii prieste si tocmai acesta este motivul pentru care Romanita Iovan radiaza.

Publicat: 12 iul. 2018, 12:06 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă