Cum arată primul băiețel născut în direct, la PRO TV. Mihăiță, fiul lui Lili Jurcă, din La Bloc are acum 18 ani

Publicat: 06 dec. 2022, 13:11 Autor: Camelia Vedete

Cum arată primul băiețel născut în direct, la PRO TV. Îl mai țineți minte pe Mihăiță, fiul pe care Costel și Lili Jurcă în aveau împreună în serialul „La Bloc”? Dacă atunci era o mică vedetă, acum a ajuns un tânăr care seamănă izbitor de mult cu mama sa, Mariana Dănescu. CANCAN.RO vă prezintă cele mai recente imagini cu cel care a ajuns să se nască în direct la Pro TV.

Mariana Dănescu este o actriță care a devenit celebră după rolul uimitor pe care l-a avut în sitcom-ul „La Bloc”. Aceasta a rămas în istoria postului de televiziune „La Bloc”, după ce a dat naștere fiului său, Mihai, în timp ce filma. Acum, la 18 ani de la primul episod în care micuțul a apărut la televizor, Mariana Dănescu a fost văzută alături de fiul ei la o secție de poliție din Capitală.

Mariana Dănescu și fiul său, Mihăiță, au ajuns la secția de poliție

Cu siguranță nu aveți cum să îl uitați pe băiețelul dulce, cu păr cârlionțat și cu ochi frumoși care era în centru atenției tuturor personajelor care jucau în serialul de comedie „La Bloc”. Acum, la aproape 18 de ani de la venirea sa pe lume, mica vedetă de la Pro TV s-a transformat într-un tânăr galant, frumos, atent și respectos. CANCAN.RO are primele imagini cu acesta de la secția de poliție, unde a mers alături de mama sa, Mariana Dănescu, alias Lili Jurcă.

Potrivit informațiilor noastre, băiatul se pregătește să susțină examenul pentru a obține permisul de conducere, tocmai de aceea, mama sa a făcut tot posibilul pentru a-i fi alături într-o zi atât de importantă. Echipați cu multă răbdare și cu haine destul de groase, cei doi au petrecut minute bine la o coadă destul de lungă. În imagini se poate vedea clar faptul că Mihăiță, care seamănă izbitor de mult cu mama sa, a luat decizia de a-i ceda acesteia locul liber de pe scaunele care se aflau în sala de așteptare. Actrița ținea în mână actele pe care tânărul urma să le depună la dosar.

Mihăiță, fiul lui Lili Jurcă, din La Bloc are acum 18 ani

Mariana Dănescu a fost extrem de mândră de băiatul ei încă din primele zile în care acesta a venit pe lume. Actrița își amintea cu drag cum au fost zilele de filmări alături de fiul ei care avea de interpretat rolul lui Mihăiță din celebrul serial românesc. Cea care i-a dat viață lui Lili Jurcă a menționat la momentul respectiv că nu se aștepta să aibă un copil, motiv pentru care în momentul în care a aflat că este însărcinată, producătorii au fost nevoiți să schimbe întregul scenariu.

„Când a început sitcom-ul nu mai speram să am un copil. Din cauza sarcinii mele textele au fost adaptate. Ideea de a filma naşterea a fost a regizorilor Răzvan Săvescu şi Radu Dragomir. Mihai este un copil aşteptat cu multă dragoste şi fericirea de a-l avea m-a făcut să accept şi includerea evenimentului în serial. La filmări Mihai a învăţat cum îi cheamă pe fiecare şi îi striga, pe unii cu numele real, pe alţii cu cel al personajului din serial. ‘Colegul’ Mihai venea însoţit de bona lui, oricum el venea mai târziu, ca „vedetele Avea şi o cameră separată cu toate ‘condiţiile’”, a precizat cea care i-a dat viaţă personajului Lili Jurcă, potrivit Libertatea.

Cum a fost pentru Mariana Dănescu să difuzeze nașterea primului său copil în direct la Pro TV

Venirea pe lume a unui copil este un moment foarte special pentru orice femeie, tocmai de aceea nimeni nu se aștepta ca actrița Mariana Dănescu să fie de acord să se difuzeze la televizor un episod în care apare ea, aducându-l pe lume pe Mihai. Totuși, lucrurile au mers conform planului și astfel Mihăiță a devenit cunoscut drept „primul copil născut în direct la Pro TV”.

Cum arată primul băiețel născut în direct, la PRO TV

Actrița își amintește cu drag primul moment în care fiul său a reușit să o recunoască în momentul în care a apărut la televizor. Se pare că fiul ei era tratat regește pe platourile de filmare, mai ales de către ceilalți actori care l-au iubit încă din prima zi.

„Mihai se simţea foarte bine pe platou alături de toată echipa. Avea jucării, avea camera lui, pătuţ. Pe tatăl din film îl striga ‘Costel’. Ca să spună ‘tata’ în timpul filmărilor îi arătam o fotografie de-a tatălui adevărat şi Mihaiţă îl striga imediat! Cea mai mare surpriză a fost când, văzându-mă la televizor în timp ce se difuza serialul a zis tare şi fericit ‘mama’! Era forte mic şi s-a dus spre ecran şi m-a pupat. A fost prima dată când m-a recunoscut. Sunt extrem de mândră când copiii din parc îl recunosc pe Mihaiţă şi vorbesc între ei că e Mihaiţă de ‘La Bloc’”, şi-a amintit cu nostalgie Mariana Dănescu, potrivit sursei menționate anterior.

Sora geamănă a actriţei Mariana Dănescu îşi dorea un singur lucru. Semnul care i-a prevestit moartea!

Părea un semn banal, însă, din acel moment, viaţa i s-a schimbat radical. În postul Crăciunului, sora actriţei Mariana Dănescu, la rându-i actriţă în „La bloc”, declara că îşi doreşte un singur lucru. Exact în acel moment, o vază s-a spart din senin şi, la scurt timp, a început coşmarul.

Adriana Deaconescu, sora geamănă a actriţei Mariana Dănescu, alias Lili Jurcă din serialul „La bloc”, a lucrat ani de zile la Antena 1 Piteşti, unde a fost chiar şi redactor şef. În cadrul unui interviu acordat în perioada sărbătorilor de iarnă, Adriana Deaconescu părea fericită alături de colegii şi subalternii ei, care au încercat să afle ce îşi doreşte aceasta. „Îmi doresc…Foarte mult îmi doresc sănătate. Asta este…”, a spus Adriana Deaconescu, fiind întreruptă de o zgomot puternic. Produs de o vază, care a căzut din senin şi s-a spart, chiar înainte ca Adriana să termine fraza.

A fost oare un semn? E posibil, dacă ţinem cont de faptul că, după acest incident, viaţa Adrianei Deaconescu s-a schimbat tot mai mult, apoi a fost diagnosticată cu cancer, iar în urmă cu nouă ani a murit din cauza bolii necruţătoare, ţinându-şi fiul de mână. Culmea, tot în postul Crăciunului.

Publicat: 06 dec. 2022, 13:11 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă