Cum arată fiica Ronei Hartner, Sumalya! Ce o învață să facă celebra ei mamă! “Cel mai mult ne unesc momentele acestea de misiune în familie!”

Publicat: 13 Dec. 2020, 17:50 Vedete

Rona Hartner este o super mămică pentru fetița ei de 12 ani, Rita Sumalya, pe care actrița și cântăreața o are din căsătoria cu actorul Rocco Sedano.

Se pare că Sumalya este pasionată de muzică și calcă pe urmele mamei sale care nu obișnuiește să își expună fiica pe rețelele de socializare. A făcut-o însă cu o ocazie specială, chiar educativă, am putea spune. După ce a învins boala cu care  a fost diagnosticată într-o fază destul de înaintată, Rona Hartner se ocupă nu doar de ea ci și ce ceilalți. Vedeta, împreună cu fiica sa și actualul soț, Herve, și-a făcut timp în weekend să se ocupe de oamenii străzii din Franța, făcând astfel un gest caritabil de lăudat. Le-a împărțit mâncare și haine oamenilor străzii din Toul, cartierul francez în care locuiește.

“Noi am plecat să vizităm oamenii străzii. Am întâlnit patru francezi, un rus, doi români, un italian, un polonez… Toți se roagă pentru noi. Și noi ne rugăm pentru ei. Unii erau tineri, alții în luptă cu vârsta, femei și bărbați… Acesta este felul nostru de a colinda. Cu toți parcă ne simțim mai bine… Domnul Alexander ne-a spus că el se roagă pentru noi și reciproc. Am găsit cu ce să umplem un întreg portbagaj. Doamne cât avem fiecare de dat…
Haine pentru toate vârstele și lucruri esențiale pentru cei neajutorați care de fapt sunt în plus la noi acasă. Am pregătit haine dar și un picnic cald ca să stăm la un pahar de vorbă împreună, că e frumos dar e frig. Cu portbagajul plin plecăm să îi căutăm pe cei nevăzuți pe străzile Toulului…Cel mai mult ne unesc momentele acestea de misiune în familie!”, a scris Rona Hartner pentru cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

 

Publicat: 13 Dec. 2020, 17:50 Vedete
Pe aceeași temă