Cum arată fiica lui Cabral și a Andreei Ibacka, la un an și jumătate! Micuța topește inimile internauților

Publicat: 15 May. 2020, 13:59 Vedete

Namiko, fiica lui Cabral și a Andreei Ibacka topește inimile internauților. Micuța s-a născut în decembrie 2018, iar părinții sunt mândri de ea!

Pe rețelele de socializare, Cabral și Andreea Ibacka postează imagini de familie, frumoase alături de micuța lor, Namiko. Este primul copil al soților Ibacka, iar Cabral mai are o fiică din căsnicia sa anterioară, pe Inoke, care are 17 ani. Recent, cei doi soți au postat pe Instagram imagini cu toți 3. Din cauza pandemiei de coronavirus, au fost nevoiți să se autoizoleze acasă, pentru a nu se expune unui pericol, mai ales că au copil mic! Cei trei formează o familie extraordinar de frumoasă, o familie de la care mulți părinți ar putea învăța ce înseamnă decența, frumusețea de a avea oameni dragi în jur și, evident, că iubirea e mai puternică decât orice alt lucru.

Andreea Ibacka a spus ce înseamnă numele fiicei sale, pe blog: „E de origine japoneza si inseamna copilul valurilor. Copilul nostru iubit care, deloc intamplator, a iubit apa de la prima atingere. Un nume rar intalnit pe meleagurile noastre, ce s-ar putea sa te surprinda in prima instanta. Asta inainte sa te cucereasca, asa cum a facut si cu noi”.

De ce Cabral nu voia să îi arate chipul fiicei sale celorlalți

Acum câteva lui, Cabral Ibacka a mărturisit de ce nu dorea să arate chipul fetiței sale și a Andreei.

„Ieri ne întreba o tanti pe Insta dacă e mutantă, că de-aia nu-i arătăm și ei copila, pentru că ne e rușine cu ea. 1.

Altă cucoană, deșteaptă tare și ea, întreba cu un zâmbet insinuant dar tâmp dacă așteptăm să ne îmbogățească vreo revistă care să-și dorească să publice poza cu asta mică. 2.

O alta ne spunea înțepată că până și Prințul a pus copilul pe net, dar noi ne credem superiori până și Prințului, huo! 3.

Sigur, fiecare are dreptul să aibă orice așteptări atunci când dă „follow’ unuia dintre conturile noastre.
Se poate aștepta să vadă copilul în imagine 360 de grade cu macro, cârpele din șifonier, se poate aștepta să vadă lista cu opționalele mașinilor pe care le avem sau poze cu exorbitante note de plată de prin cârciumi.
La naiba, unii mai nebuni ar putea aștepta să vadă și black on blondes!

Desigur, faptul că alegem să respectăm mai multe limite i-ar putea frustra pe unii care și-ar dori – nu mă întreba de ce – să trăiască cu noi în casă.

Dar distanța de la un unfollow sănătos și până la a veni cu comentarii agresive sau imbecil insinuante… e cam prea mare.

Numai și să întrebe dacă e mutantă / dacă mi-e rușine cu copilul meu arată cât de imbecil poate fi omul. Block.
Nu suntem și nici nu vom fi vreodată miezul șăubizului. Dar să crezi că n-au încercat să o pună pe copertă pe Nami e ori naivitate, ori neștiință. Nu ne-a interesat și nici nu ne interesează să luăm euro, lei, mărci ori leva pentru a expune copilul. Dacă voiam, o făceam deja.
Dacă tot ai deschis discuția asta… eu nu consider că Prințul, oricare ar fi el, este superior altui om doar pentru faptul că are nuș ce nume de familie. Că s-a născut în familia aia nu e vreun merit.
Însăși istoria coroanei este una plină de sânge, abuzuri și incorectitudine… așa că dacă tu ți-l vezi superior, e treaba ta. Eu îl văd egal oricărui om de pe planeta asta.
Ca să nu ne mai lungim… nu ține nimeni copila la secret. Dar nici maimuțica de la circ nu facem din ea, că nu credem că e bine”, a scris Cabral, potrivit Viva.

Publicat: 15 May. 2020, 13:59 Vedete
Pe aceeași temă