Cum arătă fără Photoshop picioarele celei mai frumoase femei din România. Antonia a luat masa în oraș îmbrăcată într-o pereche de colanți albi super-mulați

Publicat: 21 Sep. 2020, 20:01 Vedete

Spui Antonia, spui „cea mai frumoasă femeie din România”. Fără să fie cu supărare pentru alte domnițe care se dau cu preșul prin mondenul de la noi, dar iubita lui Alex Velea „Frățiwear” este etalon! Să fie doar genetica, să fie iubirea sau să fie America? Clar că ceva, ceva e.

„Frumușața” de femeie a fost surprinsă zilele trecute de ai noștri colegi, paparazzi Ciao.ro, într-o cârciumă de fițe din Capitală. Mulată în jos – într-o pereche de colanți albi – și cu un tricou oversize, Antonia s-a super relaxat alături de echipa ei ei. Toată numai un zâmbet, toată numai o gesticulare, artista le-a explicat câte și-n lună și-n stele colegilor. La finalul, s-a așezat în mijlocul grupului și a pornit-o la pas spre următoarea destinație.

Privind, așa, fotografiile ne întrebăm cum poate, oare, Antonia să fie atât de zen. „Sunt bogată. Mulțumesc, Doamne!”, acesta este mesajul pe care l-a postat Antonia la începutul acestui an, pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care apărea alături de toți ai ei: Alex, Maya (fiica pe care o are cu Vicenzo Castellano), Dominic și Akim (băieții pe care îi are cu Alex Velea). Se vede așadar treaba că a ajuns la sentimente mai bune cu fostul soț. Știm deja că a dus o luptă cu surle și trâmbițe pentru custodia fetiței.

Altfel… Care este dieta care o ajută pe Antonia să arate beton?

Povesteam la început despre cât de mișto arată Antonia. Am făcut un research și să descoperim care este dieta pe care o respectă. Iată, am aflat chiar de la ea că: „Am o dietă și merg la sală împreună cu Alex. Și mă mai întreabă oamenii când am timp de toate acestea. E foarte simplu! Nu e ca și cum stau toată ziua la sală, poți să îți iei o oră din viața ta. Ducem copiii la grădiniță și după ce îi ducem mergem la sală dimineața”, a spus artis.

„Fără grăsimi, fără carne în ulei. În mare parte mănânc carne la grătar, pui sau mușchi de vită, orez, cu multe legume pur și simplu. Lumea crede că trebuie să faci foamea și nu e bine. Dimpotrivă, nu funcționează așa. Cel mai bine e să ai o dietă echilibrată. Trebuie să faci și sport, să îți pui corpul în mișcare”, a conchis artista.

 

Publicat: 21 Sep. 2020, 20:01 Vedete
Tags:
Pe aceeași temă