Cum arată câștigătoarea Miss Plaja 2021! „Nu joc un joc dacă nu îl câștig!”

Publicat: 13 Jul. 2021, 11:42 Vedete

S-a aflat câștigătoarea celei de-a 20-a ediții a celui mai longeviv concurs de miss, Miss Plaja 2021, desfășurat la sfârșitul acestei săptămâni în Mamaia.

Câștigătoarea concursului Miss Plaja 2021 este o constănțeancă de 17 ani, Andra Colibanschi. Cu puțin înainte de a afla că este câștigătoare, Andra avea mare încrede în ea și declara: “Nu joc un joc dacă nu îl câștig și cu asta consider că am spus tot!”. Extrem de sigură pe ea, bruneta de 17 ani a mizat pe expresivitate și pe proba costumului de baie unde a putut fi admirată din plin. Întrebată dacă acceptă lângă ea un bărbat gelos, Andra a răspuns foarte sigură pe ea:  “Da, dar într-o anumită măsură! Ce e prea mult, strică! Deja e o ruptură și nu mai este cazul… Nu este primul concurs de gen la care particip, am mai fost la București dar nu cu această echipă”. Andra Colibanschi a câștigat un contract în valoare de 3000 de euro și s-a declarat în extaz.

“Sunt în extaz! Sunt foarte fericită! Să vedem ce se întâmplă pe mai departe. Îmi doresc să am multe contracte și să ajung destul de sus. Inițial am zis că dau la Jandarmerie, dar dacă viitorul îmi oferă altceva, încercăm mai departe!”, a mai spus fericita câștigătoare! Concursul Miss Plaja 2021 a fost prezentat de cuplul Deea și Dinu Maxer, cunoscuți ca ambasadori ai brandului și ca prezentatori fideli ai concursului Miss Plaja.

 

 

Publicat: 13 Jul. 2021, 11:42 Vedete
Pe aceeași temă