Cum arăta Carmen Brumă la vârsta de 2 ani! Iubita lui Mircea Badea avea părul scurt și zâmbea larg

Publicat: 29 Jan. 2020, 15:25 Vedete

În urmă cu 19 ore, Carmen Brumă a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare alături de părinții ei.

În fotografia alb-negru, Carmen Brumă apare îmbrăcată într-o rochiță, stând între mama și tatăl ei. Cu părul scurt, șatenă și foarte zâmbăreață, la vârsta de doi anișori părea să fie foarte activă și fericită alături de cei care au crescut-o!

Imaginea a strâns foarte multe aprecieri din partea urmăritorilor, dar și comentarii. Carmen Brumă are în prezent vârsta de 42 de ani și este într-o relație cu Mircea Badea.

„Acum 40 de ani… #goodmemories #family #blackandwhitephotography”, a scris Carmen Brumă în dreptul fotografiei.

Dieta lui Carmen Brumă pe 2019

„Faptul că am fost grasă, că am avut cu peste 35 de kilograme peste câte am acum este în acest moment unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-a întâmplat în viață. Datorită acelei experiențe eu sunt acum cine sunt și fac ceea ce fac acum”, a spus Carmen Brumă.

Noul program de slabit al ei se numeste Supersilueta de plaja by Carmen Bruma. Este un plan alimentar pentru 4 saptamani. Contine 3 mese pe zi si 5 antrenamente pentru acasa, incalzire si stretching.

Carmen Bruma nu încurajează să se facă foamea

„Nu faci foamea pentru că e cea mai proastă soluție. Poți să dai jos aparent o perioadă dar apoi organismul nu mai reacționează și la un moment dat vei fi obligat să trăiești cu doar două frunze de salată pe zi pentru că tot ce înseamnă peste se stochează sub formă de grăsimi”, a povestit acesta.

Publicat: 29 Jan. 2020, 15:25 Vedete
Pe aceeași temă