Cum arată bolidul pe care îl conduce Delia! Nu se poate să nu întorci capul după el!

Publicat: 30 Nov. 2019, 15:42 Vedete
Cum arată bolidul pe care îl conduce Delia! Nu se poate să nu întorci capul după el!

Se pare că Delia e înnebunită după o anumită marcă de mașină, bolidul pe care îl conduce fiind imposibil de ignorat pe stradă! 

Frumoasa blondă deține un superb Range Rover. „Înainte conduceam foarte mult. Plecam de la concerte pe care le aveam la Chişinău sau Timişoara, de exemplu, şi veneam acasă. Se întâmpla pe vremea când nu aveam tour-manager sau şofer. Eram pasionată de condus, iar acest hobby se transformase deja în obsesie. Mă bucur că mi-a trecut. Acum iau maşina şi conduc doar prin Bucureşti”, a declarat Delia.

View this post on Instagram

#rangerover @land_rover_romania Outfit by #BSBRomania

A post shared by Delia (@delia) on

Delia este una dintre cele mai cunoscute și mai îndrăgite cântărețe de la noi. Delia a debutat în muzică în trupa N&D, alături de Nicolae Marin (Nick) și a cunoscut succesul cu piese precum ‘Altfel’, ‘Nu pot sa uit’, ‘Nu e vina mea’ sau ‘Vino la mine’. Delia a rămas în trupa N&D până în anul 2003, când a decis să înceapă o carieră solo. Primul album solo lansat a fost ‘Parfum de fericire’, în 2003, iar până în prezent Delia se bucură de un public numeros. Delia cântă la trei instrumente muzicale: pian, flaut și chitară.
Publicat: 30 Nov. 2019, 15:42 Vedete
Pe aceeași temă