Cum arată artista Cher la 74 de ani! Vedeta e speriată de pandemia de coronavirus

Publicat: 21 May. 2020, 12:48 Vedete

Vi-o mai amintiți pe celebra Cher? Artista a ajuns la vârsta de 74 de ani și se menține extraordinar de bine! Ieri, 20 mai, a fost ziua sa de naștere.

A făcut senzație cu hiturile sale și a câștigat imediat popularitate în rândul artiștilor. Cher, pe numele său real Cherlilyn Sarkisian LaPierre, este cunoscută la nivel mondial pentru vocea ei incredibilă. Însă, de când a început pandemia de coronavirus, viața ei s-a schimbat.

Vedeta se teme, mai ales că are o vârstă înaintată și are și probleme de sănătate. Potrivit Viva, Cher a mărturisit într-un interviu de ce suferă. Cântăreața s-a autoizolat pentru propria sa protecție în locuința ei din Malibu. Mai mult decât atât, aproape că vorbește zilnic cu mama ei de 92 de ani, care locuiește pe aceeași stradă cu ea.

„Mi-e frică. Sunt astmatică şi, la vârsta mea, în grupa de risc. Acest virus nu este nicio glumă”, a spus ea.

Cher a fost nevoită să își anuleze evenimentele din cauza pandemiei de coronavirus

Evenimentele și concertele pe care le avea a fost nevoită să le anuleze din cauza pandemiei de coronavirus. Recent, ea lansase o versiune în limba spaniolă a melodiei ”Chiquitita” pentru a strânge bani prin Unicef: „M-am gândit că trebuie să fac ceva, nu puteam sta cu braţele încrucişate”.

Melodia pe care a lansat-o în limba spaniolă:

Unul dintre hiturile cântăreței Cher:

Publicat: 21 May. 2020, 12:48 Vedete
Pe aceeași temă