Cum a reuşit Tudor de la Fly Project să slăbească 41 de kilograme: „Nu am un secret, nu există o cură de slăbire minune”

Publicat: 29 iun. 2021, 12:54 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Tudor Ionescu a reuşit să îşi uimească fanii, după ce a slăbit spectaculos. Celebrul artist a dat jos nici mai mult, nici mai puţin de 41 de kilograme, iar recent a dezvăluit şi cum a câştigat această luptă.

De câţiva ani, Tudor de la Fly Project a încercat să scape de kilogramele în plus. Artistul a cântărit la un moment dat aproape 104 kilograme, iar în prezent a ajuns la 63.

Toţi fanii acestuia au rămas uimiţi de rezultate, iar mulţi l-au întrebat cum a reuşit acest lucru. Astfel, Tudor Ionescu a povestit, pentru click.ro, cum a reușit să slăbească 41 de kilograme.

”Clar mă simt mai bine, nu știu dacă mai simpatic, că nu mă gândesc la mine așa, însă mă simt bine. Eu am slăbit pentru mine, pentru sănătatea mea, nu din alt motiv”, a spus el.

”Nu am un secret, nu există o cură de slăbire minune și nici vreo intervenție făcută pe blat. De anul trecut, de la începutul anului, mi-am propus să schimb mai multe lucruri la mine, mi-am resetat efectiv creierul și mi-am dorit să fiu mai sănătos, să slăbesc, să mă mișc mai ușor, iar perioada aceasta în care am stat mai mult acasă, m-a ajutat în acest sens, de a îmi pune lucrurile în ordine. Pe scurt: reset total și mâncat o singură dată pe zi”, a adăugat el.

”Nu am niște reguli stabilite”

Totodată, celebrul cântăreţ a explicat și care sunt regulile de care ţine cont în prezent, după ce a ajuns la sileuta mult visată.

”Nu mai consum carne, de peste un an, nu sunt vegan și nici vegetarian convins, am ales pur și simplu, într-o zi, să nu mai mănânc carne. Nu beau sucuri în general, beau apă, multă apă, dar asta de foarte, foarte mult timp. Nu am niște reguli stabilite, pentru că nu sunt într-o cură de slăbire, dar mănânc mult mai puțin că înainte, pur și simplu așa s-a setat creierul meu. Am ajuns chiar să slăbesc mai mult decât mi-am dorit”, a detaliat el.

”La mezeluri poftesc din când în când, dar nu atât de tare încât să mă facă să mănânc. Dacă într-o zi o să îmi fie poftă rău, am să mănânc fără să mă uit înapoi sau să mă gândesc de două ori. Nu știu dacă am o teamă să nu mă mai îngraș, am avut-o mult timp, că orice om care a fost gras mare parte din viața lui, însă acum nu știu dacă mai am gândul asta, dar nici nu îmi doresc să mai slăbesc. Ajunge. Aș vrea chiar să mai pun câteva kg”, a mai spus acesta.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 29 iun. 2021, 12:54 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă