Cum a reușit Ruby să scape de complexe și să se considere o femeie frumoasă: ”A trebuit să cresc puțin”

Publicat: 21 dec. 2021, 13:46 Autor: Maria Apostol Vedete

Deși este una dintre cele mai frumoase femei din România, Ruby s-a confruntat și cu momente în care complexele au pus stăpânire pe ea. În timp, totul s-a rezolvat, iar acum susține că și-a descoperit calitățile! 

Are farmec, senzualitate și își folosește toate „armele” din dotare, atunci când vine vorba despre carieră sau viața de zi cu zi. Are și de ce! Ruby este considerată una dintre cele mai sexy prezențe feminine din showbiz și este conștientă acum de asta. Nu și în trecut!

Ruby a vorbit despre momentele în care s-a simțit mai puțin frumoasă. Și, poate cel mai important, cum a reușit să le depășească.

„Eu mă simt bine în pielea mea! Sunt un om cu o conștiință împăcată și curată și cred că și asta contează. Asta mă face să mă simt și mai bine cu mine, iar atunci când mă uit în oglindă să fiu împăcată cu tot ceea ce văd.

Am avut o perioadă îndelungată în care nu m-am simțit cea mai frumoasă fată sau drăguță. Acum pentru mine sunt cea mai frumoasă și pot să văd frumusețea în absolut oricine. Și mă bucur atunci când văd oameni frumoși. Cred că a trebuit să cresc puțin ca să pot să privesc lucrurile așa și să mă descopăr”, a dezvăluit artista. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Ruby ascunde o dramă de familie

Chiar dacă apare mereu cu zâmbetul pe buze și este plină de viață, Ruby ascunde în sufletul ei un secret foarte dureros. Vorbește frumos despre familia ei, despre mama și tata. Chiar dacă, din cauza problemelor, cei doi au luat-o pe drumuri separate.

Nu a fost o decizie ușoară pentru niciunul dintre ei, dar a fost necesară,spune ea. Artista a dezvăluit cum a fost acel moment, când întreg universul i s-a schimbat.

Eram conștientă de probleme și de o posibilă despărțire, însă s-a întâmplat când eram deja măricică. Aveam deja visele mele, perspectiva mea despre viață…”, a povestit cântăreața.

Publicat: 21 dec. 2021, 13:46 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă