Imagini emotionante! Cum a reactionat fiica cea mare a Andreei Balan cand si-a vazut pentru prima data surioara mai mica!

Publicat: 11 Mar. 2019, 09:53 Vedete

Cele doua fetite ale Andreei Balan s-au intalnit intr-un final iar momentul in care fac cunostinta a fost imortalizat de artista si este unul superb.

Cum a reactionat fiica cea mare a Andreei Balan cand si-a vazut surioara! Andreea Balan a fost externata din spital unde a trecut prin clipe grele iar in weekend a ajuns acasa unde i-a prezentat-o Ellei pe micuta Clara.

Artista s-a externat vineri (8 martie) şi se ocupă atât de micuţa Clara-Maria, cât şi de Ella-Maya. Cea din urmă şi-a primit foarte bine surioara pe care deja a început să o privească şi să se gândească la ea ca la un viitor partener de joacă. In imaginea postata de Andreea Balan pe Instagram se vedem cum cele doua surioare se iubesc de mama focului, iar Ella-Maya fetita cea mare de aproape 3 ani se apropie de surioara ei si o pupa. Fotografia este una plina de emotie dupa ce atata mama cat si fetita cea mica au trecut pe langa moarte iar acum intr-un final familia lor este reunita si fericita.

„Dintodeauna mi-am dorit 2 copii, iar faptul că sunt fete, mă face sa fiu foarte fericită. Amândouă sunt sănătoase, frumoase şi mă împlinesc! A meritat tot greul prin care am trecut ca mezina noastră Clara Maria să vină pe lume şi să fie sănaătoasă!”, a scris Andreea Bălan pe pagina ei de Instagram la fotografia care a strans zeci de mii de aprecieri.

Continuarea articolului »

Publicat: 11 Mar. 2019, 09:53 Vedete
Pe aceeași temă