Cum a început povestea de dragoste dintre Toma Cuzin, „Firicel“ din Las Fierbinţi și partenera sa: „M-am îndrăgostit de soţia mea când aveam 16 ani“

Publicat: 14 Aug. 2020, 11:31 Vedete

Toma Cuzin a câştigat admirația publicului datorită rolului din serialul de comedie „Las Fierbinţi“. Dincolo de scenă sunt foarte puțini cei care îl cunosc cu adevărat pe celebrul actor, mai ales că acesta a încercat să își țină familia departe de ochii curioșilor. De aproape 25 de ani este alături de femeia care i-a furat inima în adolescenţă, pe când avea doar 16 ani.

Cea care l-a adus pe carismaticul actor pe acest drum a fost chiar partenera sa de viață, Cristina. Femeia este absolventă de Arte, iar de dragul ei, bărbatul s-a mutat la Bucureşti şi s-a înscris la facultate. Iniţial acesta a ales Sportul, până când vizionarea unor spectacole, la care îl ducea Cristina, l-au făcut să descopere o nouă pasiune- actoria.

„Adolescenţa mea a fost sub vraja dragostei. M-am îndrăgostit de Cristina, soţia mea, când aveam 16 ani şi ea 15 (râde). M-am îndrăgostit şi, timp de trei ani, nu am făcut decât să muncesc, să am grijă să nu rămân repetent şi aşteptam destul de mult în locul în care o zărisem, mai ales vara, că poate-poate o mai văd o dată. Când am văzut-o prima dată, am fost incapabil să scot un cuvânt, eu care eram cu un debit verbal de neimaginat…atunci MUT. Eram adolescentul harnic, aprig la mânie…şi îndrăgostit lulea“, povesteşte actorul într-un interviu acordat recent revistei Taifasuri.

Cum a început povestea lor de dragoste

Actorul a povestit faptul că a cunoscut-o pe viitoarea sa soţie într-o vacanţă de vară la ţară, pe marginea unui lac: ”Am văzut-o şi trei ani n-am mai văzut nimic în faţa ochilor (râde)”, potrivit adevarul.ro

Povestea de dragoste s-a înfiripat ceva mai târziu, la discotecă, îşi aminteşte actorul: ”Ne-am întâlnit la discotecă, am scăpat-o de golani (râde). A doua zi ne-am întâlnit pe stradă, am intrat cu ea în vorbă, am cucerit-o cu vorbe dulci, cu bunătate şi îngăduinţă, şi din momentul ală nu ne-am mai despărţit nimic”, a povestit actorul Toma Cuzin într-un interviu pentru ziarul Adevarul.

Publicat: 14 Aug. 2020, 11:31 Vedete
Pe aceeași temă