Cum a ajuns să arate tânărul care a slăbit 11 kilograme în doar 24 de ore! Programul draconic care i-a schimbat total percepția asupra slăbitului

Publicat: 28 feb. 2020, 12:26 Autor: Andreea Voicu Life

Un tânăr antrenor de sport a reușit performanța de a slăbi 11 kilograme în doar 24 de ore. Iar modul prin care a reușit să facă acest lucru este, cu adevărat, draconic și nu mulți ar fi rezistat.

Ross Edgley, antrenorul în vârstă de 28 de ani, a ținut un program drastic prin care organismul lui a trecut printr-o transformare colosală. Timp de 24 de ore, tânărul din Marea Britanie a evitat carbohidrații și sarea, a mers la saună și a purtat haine care stimulează transpirația. De asemenea, Ross a făcut și multe băi sărate, reușind să scape de cele 11 kilograme. Evident, acest lucru a fost doar un experiment!

A slăbit 11 kilograme în 24h. Programul draconic pe care l-a ținut tânărul de 28 de ani a fost un experiment

Tânărul a reușit să scape de apa din organism folosind diuretice naturale, precum Vitamina C și cafeina, potrivit Dailymail.

”Deși am pierdut 11 kilograme în 24 de ore, menționez că niciun gram nu a fost grăsime și am pus totul la loc imediat ce am încheiat experimentul”, a explicat Ross.

Greutatea lui Ross a variat de la 94.7 de kilograme la 83.4 de kilograme în doar 24 de ore, apoi în următoarele două ore a revenit la greutatea inițială.

”Între 50 și 70% din greutatea noastră corporală este apă. La cele 95 de kilograme ale mele, înseamnă că aproape 47.5 kg sunt doar apă. Oprirea consumului de apă poate fi fatală, ținând cont ca este necesar pentru organele vitale, însă, scoaterea excesului de apa din corp prin transpirație, fără a suplini pierderile, duce la o scădere dramatică a greutății”, a spus Ross.

”A fost oribil, dar sper că le-am demonstrat tuturor celor obsedați de cântar că greutatea lor poate fluctua foarte mult și nu are neapărat legătura cu grăsimea din corp”, a conchis el.

Publicat: 28 feb. 2020, 12:26 Autor: Andreea Voicu Life
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×