Cum a ajuns să arate prima femeie din România care a condus Camera Deputaților!

Publicat: 03 Dec. 2019, 11:33 News

Roberta Anastase, cândva una dinrte cele mai importante figuri din politica românească, a decis să se retragă din activitate, pentru o perioadă, după ce a rămas însărcinată. 

Fost președinte al Camerei Deputaților, Roberta Anastase a fost și este una dintre cele mai frumoase femei din politica românească. Probabil că unii mai țin minte că aceasta a câștigat inclusiv titlul de Miss România în 1994.

Între timp ea a devenit și mama unui băiețel pe care l-a născut în 2015.  „Îmi doresc foarte mult un copil. În final, îţi rămân alături soţul, părinţii şi copiii”, declara pe atunci Roberta.

Ea nu a putut să stea, totuși, departe de politică, însă de când s-a întors pe postul de deputat activitatea și aparițiile ei au fost extrem de discrete.

Fiind foarte scumpă la vedere în ultimii ani, unii se întreabă cum mai arată acum fosta miss. Roberta Anastase a slăbit foarte mult după naștere și afișează o siluetă de invidiat!

A intrat în istoria politicii din România

Roberta Anastase a intrat în politică în 1994, în fostul FSN, ea activând la organizaţia de tineret a partidului. Odată cu dezmembrarea FSN-ului, s-a înscris în Partidul Democrat, pe atunci condus de Petre Roman. În 2004 a fost aleasă deputat PD de Prahova, funcţie din care demisionează în 2007 întrucât câştigă un mandat de europarlamentar.

Roberta Anastase este prima femeie care a deținut funcția de Președinte al Camerei Deputaților ( a III- a poziție în stat dupa Președintele statului și Presedintele Senatului) fiind totodată și cea mai înaltă funcție deținută vreodată de o femeie în România.

Publicat: 03 Dec. 2019, 11:33 News
Pe aceeași temă