Cum a ajuns să arate acum ”Micul Hercule”. Giuliano Stroe are 15 ani și practică boxul

Publicat: 31 Jan. 2020, 14:50 News

Toată România îl știe pe Giuliano Stroe, supranumit ”Micul Hercule”, după ce în urmă cu 10 ani a intrat în Cartea Recordurilor ca fiind cel mai puternic copil din lume! 

Pe când avea doar cinci ani, Giuliano Stroe a uimit o lume întreagă cu forța de care a dat dovadă. Au existat și voci care i-au reproșat tatălui său că micuțul va avea de suferit din cauza efortului pe care îl face.

Foarte multă lume considera că Giuliano Stroe nu o să mai crească foarte mult, din cauza faptului că tatăl lui punea foarte multă presiune pe el, dorind să aibă perfomanță sportivă și rezultate excelente, dar lucrurile nu stau așa! ”Micul Hercule” s-a dezvoltat foarte frumos, iar la vârsta de 15 ani, Giuliano este un adolescent în toată regula!

”Astăzi împlinesc 15 ani şi cu aceasă ocazie vreau să le mulţumesc tuturor prietenilor şi sutelor de fani care nu s-au oprit din a mă urmări încă de când făceam furori pe Youtube”, a scris Juliano Stroe pe contul personal de Facebook în iulie, anul trecut.

Pe când avea doar cinci anișori, Giuliano Stroe a intrat în Cartea Recordurilor, deoarece era cel mai puternic copil din toate timpurile! În prezent, el practică boxul. Familia sa, neavând posibilități materiale bune, el a cerut ajutorul prietenilor de pe Facebook pentru a face rost de echipament să participe la Campionatul Național de Cadeți.

Giuliano Stroe mai are și un frate pe nume Claudio. Acesta a fost operat recent. Și el practică boxul. Aceștia locuiesc în satul Icoana, județul Olt.

 

Publicat: 31 Jan. 2020, 14:50 News
Pe aceeași temă