Culoarea cearcanelor spune multe despre sanatatea ta. Afla ce probleme iti indica pielea de sub ochi

Publicat: 01 mai 2018, 15:03 Autor: D. C. Beauty & Style

Sunt inestetice daca sunt adanci sau prea umflate, dar si daca au o culoare vinetie spre negru.

Culoarea cearcanelor spune multe despre sanatatea ta. Sunt o problema care da batai de cap multor femei. Ele apar din cauza noptilor nedormite, in mare parte. Dar cearcanele mai au si alte cauze.

Cearcane: de ce apar! Pe langa lipsa hidratarii sau a noptilor nedormite, ele apar si la femei cu ten mai inchid la culoare. Sau in cazul femeilor care nu isi ingrijesc corespunzator pielea din jurul ochilor.

Culoarea cearcanelor spune multe despre sanatate

Cearcane: de ce apar si cum poti sa scapi de ele in cativa pasi1. Daca cearcanele tale au o tenta mov, inseamna ca ai probleme cu inima si sistemul circulator. Nu consumi suficiente alimente care protejeaza inima de suferinte, precum pestele, sfecla rosie sau maslinele.

Cearcane: de ce apar si cum poti sa scapi de ele in cativa pasi2. Daca cearcanele tale sunt cenusii, e posibil sa fii anemica. Culoarea cenusie a pungilor de sub ochi indica faptul ca ai celulele stresate.

3. Daca cearcanele tale sunt albastre, trebuie sa ai mare grija de plamanii tai. Cearcanele se coloreaza in albastru cel mai mult in cazul fumatorilor, scrie bzi.ro.

Afla aici de ce apar si cum poti sa scapi de ele in cativa pasi.

Publicat: 01 mai 2018, 15:03 Autor: D. C. Beauty & Style
Pe aceeași temă