Cu cine s-a anturat Cătălin Măruță într-o plimbare prin Herăstrău, în timp ce Andra era acasă

Publicat: 31 mart. 2022, 12:09 Autor: Maria Apostol Vedete

Cătălin Măruță și fiica lui, Eva, au făcut o ”baie de mulțime”, după ce s-au aventurat într-o plimbare prin Parcul Herăstrău. Paparazzi au surprins momente inedite cu cei doi, timp în care s-au distrat de minune!

Dacă în mod normal își rezervă weekendurile întregii familii, Cătălin Măruță a fost surprins prin parc doar împreună cu fetița lui, Eva, care a câștigat multă notorietate pe site-urile de socializare.

Cei doi au ales Herăstrăul pentru o gură de aer proaspăt, dar și pentru parcul de distracții care se găsește aici. De distracție au avut parte și când fanii au ”tăbărât” pe ei și le-au cerut să facă poze împreună. Măruță și fiica lui s-au bcuurat să împartă zâmbete și nu au refuzat pe nimeni!

Chiar dacă Andra și David nu i-au însoțit, Eva și Cătălin Măruță au avut alături pe o prietenă de familie. Aceasta a fost cu ochii pe fiica prezentatorului și i-a ținut companiei acestuia. Mai multe detalii găsiți pe CANCAN.RO.

Întrebare incomodă pentru Măruță: ”Ai înșelat-o pe Andra?”

Prezentatorul TV de la Pro TV a primit o întrebare absolut neașteptată din partea unui invitat, Jador mai exact, atunci când a luat parte la rubrica ”Spui tot sau îți va lua gura foc?”, rubrica emisiunii.

Cătălin Măruță i-a adresat întrebări invitatului său, Jador, însă artistul, simțindu-se iritat că trebuie să mănânce bulete de cașcaval cu sos picant, l-a luat la „rost” pe omul de televiziune!

Jador și-ar fi negociat plecarea la Survivor extrem de dur. Ar fi cerut peste 5.000 de euro pe săptămână, ar fi cel mai bine plătit concurent de acolo. Nici în primul sezon n-ar mai fi fost sume din acestea la vreun concurent. Dacă rezistă 4-5 luni în Dominicană… face o mică avere. La un simplu calcul, dacă ar încasa 5.000 de euro pe săptămână, într-o lună ar câștiga 20.000 de euro dintr-un foc”, susțin surse din anturajul artistului.

Publicat: 31 mart. 2022, 12:09 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă