Cu cine a petrecut Andreea Bălan Revelionul. Fanii au fost surprinși!

Publicat: 02 ian. 2021, 14:09 Autor: Elena Vedete
Cu cine a petrecut Andreea Bălan Revelionul. Fanii au fost surprinși!

În noaptea dintre ani,Andreea Bălan a petrecut alături de fetițele sale, dar și de alți invitați speciali. 

Pe lângă pozele alături de fetițele ei, Clara și Ela, Andreea a petrecut revelionul cu colega ei de trupă, Andreea Antonescu și o altă prietenă apropiată de-a lor. Andreea Bălan a purtat o rochie scurtă, argintie, în care a strălucit de veselie. Alături de ea, Andreea Antonescu a purtat o rochie roșie cu un decolteu adânc care i-a pus bustul voluptos în valoare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial)


Recent, Andreea Bălan a zis: „Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul, a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine”.

„N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic. Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lansat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine”, a mai spus artista.

Andreea Bălan și George Burcea s-au separat de câteva luni

Andreea Bălan și George Burcea sunt în plin proces de divorț. Acesta nu se va desfașura la notar, asta pentru că este vorba despre cele două micuțe, minore, Ella și Clara. În presă au apărut informații cum că Andreea își dorește custodie exclusivă și nu comună. La scurt timp după despărțire, Andreea Bălan și-a găsit fericirea în brațele lui Tiberiu Argint. De câteva luni, și Burcea s-a cuplat cu Viviana Sposub.

Publicat: 02 ian. 2021, 14:09 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă