Cu ce boală se confruntă Marius Elisei. Ce diagnostic a primit soțul Oanei Roman

Publicat: 02 Jan. 2021, 13:16 Vedete

Marius Elisei suferă de câțiva ani de o boala destul de neplăcută. Medicii au ajuns la concluzia că soțul Oanei Roman a ajuns în această stare din cauza stresului.

Puțină lume știe că Marius Elisei, încă soțul Oanei Roman, a fost diagnosticat o boală în urmă cu câțiva ani. Din informațiile pe care acesta le-a primit de la medici, se pare că se confruntă cu alopecie, o boală care debutează pe fond de stres și care are ca rezultat căderea părului de pe anumite zone ale corpului. În urmă cu ceva timp, Oana Roman a vorbit despre acest subiect.

„Este o alopecie care se face pe fond de stres. O să se spună că din cauza mea a pățit asta. Eu am o prietenă foarte bună și care este medic dermatolog și i-a prescris un tratament. El are păr deja acolo și nu se vede încă. Tratamentul a avut efect și trebuie să își dea în fiecare zi”, a spus Oana Roman la momentul respectiv.

Care au fost motivele despărțirii dintre Oana Roman și Marius Elisei

Recent, Oana Roman a publicat pe rețelele de socializare un mesaj dedicat soțului său și chiar dacă nu a explicat cu subiect și predicat care au fost adevăratele motive ale despărțirii, oamenii au putut înțelege care sunt nemulțumirile vedetei.

„Iubirea înseamnă loialitate, înseamnă încredere necondiționată, înseamnă respect, înseamnă prietenie, înseamnă pasiune și dorință. Dar fără respect, încredere și prietenie, pasiunea moare”, a scris Oana Roman pe pagina sa de Instagram.

Mai mult decât atât, Marius Elisei ar fi făcut și câteva ”schimbări forțate” în viața Oanei Roman. Potrivit spynews.ro lui Marius nu i-ar fi plăcut anturajul soției sale și ar fi făcut tot ce i-a stat în putință să-i îndepărteze pe prietenii Oanei: se purta urât cu ei, avea ieșiri necontrolate și replici nu tocmai plăcute pentru aceștia, când ieșeau împreună, așa că cei din jurul lor au decis să se retragă.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 02 Jan. 2021, 13:16 Vedete
Pe aceeași temă