Cristina Cioran s-a cinstit cu bere la șosea, iar cea mai bună prietenă i-a ținut companie. După ce a dispărut de pe TV, actrița nu mai pare interesată de ”etichete”!

Publicat: 31 Oct. 2020, 19:59 Vedete

După o lungă perioadă în care a dispărut din atenția publicului, Cristina Cioran a revenit pe interval, însă nu pe TV, ci … la o bere, la șosea! Acompaniată de o bună prietenă, dar și de patrupedul ei, vedeta s-a simțit excelent! 

De când a dispărut din lumina reflectoarelor, Cristina Cioran și-a schimbat puțin prioritățile, dar și etichetele. Dovadă o face o ieșire în oraș pe care a avut-o alături de o prietenă bună.

Fosta prezentatoare de la Acces Direct nu a făcut niciun efort să impresioneze, și nici nu i-a păsat că va fi recunoscută de cineva, așa că a aruncat câteva haine negre și lejere pe ea, și-a luat patrupedul, iar apoi au plecat la întâlnire.

La fel de veselă cum o știm, Cristina a întreținut atmosfera la terasă, a râs tot timpul, iar cu siguranță pentru amica ei acesta a fost un moment pe care îl aștepta de mult, pentru că a fost foarte atentă la poveștile ei.

Și ca atmosfera să devină și mai relaxată, fetele s-au ”cinstit” cu bere, iar apoi au început să-și arate și poze de prin telefoane.

Patrupedul vedetei a stat cuminte până când aceasta și-a terminat atât întâlnirea, cât și berea pe care o comandase.

Cristina Cioran a prezentat „Acces Direct”

Pe vremea când prezenta emisiunea “Acces Direct”, Cristina Cioran era mereu aranjată, dichisită, și îmbrăcată elegant, fie că era în platou, fie că era la evenimente sau surprinsă de paparazi pe stradă. Actrița era mult mai preocupată de imaginea sa decât acum.

Cristina Cioran a prezentat emisiunea “Acces Direct” de la Antena 1 o bună perioadă de timp. Ea o înlocuise atunci pe Simona Gherghe, vedetă care intrase în concediu de maternitate. După o perioadă, Cioran a fost înlocuită cu Mirela Boureanu Vaida.

 

Publicat: 31 Oct. 2020, 19:59 Vedete
Pe aceeași temă