Cristina Cioran, anunț surprinzător: “Sunt însărcinată la 43 de ani!”

Publicat: 24 mart. 2021, 13:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Cristina Cioran a făcut un anunț surprinzător! Vedeta a dezvăluit într-o emisiune TV că este gravidă, la vârsta de 43 de ani.

Frumoasa blondină este în culmea fericirii! În cadrul emisiunii ”Vorbește lumea”, Cristina Cioran a dezvăluit că urmează să devină în curând mămică.

Cu ochii în lacrimi și extrem de emoționată, vedeta a dat detalii despre cum s-a schimbat viața sa de când a aflat vestea cea mare.

“Am avut mari emoții, mai ales că multe fete pierd sarcinile în ziua de astăzi. Iubitul meu credea că se va întâmpla foarte repede, eu eram mai sceptică, la 43 de ani. Sunt însărcinată în 3 luni, îmi cer scuze celor cărora nu am putut să le spun. Așa sunt primele luni, analize, e greu. El s-a bucurat foarte tare, nu știam cum să îi spun. Mi-am luat un test, eram la muncă, i-am dat o poză și a început să urle, să spună tuturor.

Este o sarcină dorită, am vrut să facem și copil. Mă simt extraordinar, abia ce am aflat rezultatul testelor, săptămâna trecută. Abia aștept, viața mea va fi și mai frumoasă, dar știu că va fi greu. Mi-a fost rău în aceste luni. Mamei nu îi venea să creadă, ea stă la Constanța. Sora mea are un băiețel, este în Anglia. Mama mereu mă întreba când îi fac un nepoțel. Sora mea nu se oprea din țipat când i-am zis. Am intrat în trimestrul doi, ar trebui să nasc în septembrie.

În prima lună mâncam mult și s-a și văzut. Pofte aveam și înainte și nu eram gravidă. Mi-a fost indicat și fac și un tratament cu hormoni. (…) Abia aștept să fim colegi, să ne vedem aici la Vorbește Lumea săptămână de săptămână”, a susținut Cristina Cioran, miercuri, la PRO TV.

Cristina Cioran a fost infectată cu noul coronavirus

În septembrie 2020, Cristina Cioran a aflat că este infectată cu virusul ucigaș din China.

„Am avut temperatură o zi- două, durere de cap și o sinuzită. M–am izolat două saptămâni și a trecut. Am luat paracetamol și pastile pentru sinuzită. Nu știu sigur de unde l-am luat, probabil din parc sau de la o terasă”, a mai adăugat fosta prezentatoare TV.

Deși s-a vindecat, iar acum starea sa de sănătate este bună, fosta prezentatoare TV se teme că s-ar putea reinfecta: Mă tem de acest virus în condițiile în care am trecut deja prin COVID, am avut virusul, dar cu simptome ușoare, din fericire. Consider ca restricțiile ar fi trebuit să fie mai dure de la început, acum pare totul scăpat de sub control. Mă protejez și mă dezinfectez, cam atât. Nu iau suplimente sau alte chestii”, a povestit Cristina Cioran.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 24 mart. 2021, 13:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă