Cristina Cioran a slăbit 8 kilogame în 10 zile cu dieta Nupo. Ce a mâncat fără restricții

Publicat: 23 aug. 2022, 12:52 Autor: Maria Apostol Vedete

A trecut un an de când Cristina Cioran a născut, iar actrița și-a propus să scape de kilogramele în plus fără prea multe ”compromisuri” culinare. Și, spune ea, a găsit soluția printr-o dietă revoluționară, numită Nupo.

Cristina Cioran spune că nu se confruntă cu stresul slăbitului pentru că a găsit dieta perfectă pentru a pierde kilograme. Până acum a reușit să scape de 8 kilograme în 10 zile. Această performanță se datorează dietei Nupo, care are mare succes mai ales în țările scandinave, recunoscute pentru stilul de viață sănătos.

Am apelat la dieta Nupo, dietă care se ține ușor pentru că nu mai trebuie să cântărim alimentele, să calculăm caloriile și să gătim. Le avem pe toate deja gata făcute. Această dietă înlătură toate aceste neajunsuri. Pentru că: mesele sunt deja cântărite, caloriile sunt deja numărate (120 kcal/masă- 800kcal/zi), se prepară într-un minut. Meniul zilnic se poate lua oriunde, nu ocupă loc și poate fi transportat în geantă. Mesele conțin absolut toți nutrienții necesari (de la proteine și fibre, la vitamine, minerale și chiar omega). 

Cristina Cioran a slăbit 8 kilogame în 10 zile cu dieta Nupo. Ce a mâncat fără restricții

Mesele Nupo conțin doar ingredienți naturali. Iar prin compoziția corectă și completă reglează și echilibrează metabolismul. Lucru foarte important în declanșarea procesului de slăbire și în menținerea greutății obținute. Foarte important: această dietă asigură înlocuirea în totalitate a meselor zilnice. Așadar, nu mai aveți nicio grijă! Exceptând aceea de a amestecă conținutul preparatelor alimentare cu apă. Pentru a reconstitui mâncărurile preferate: supe, shake-uri, oatmeal (Musli), chili con carne, omletă„, a declarat Cristina Cioran pentru click.ro.

Mihaela Bilic, despre Nupo: ”Este dieta care nu mai are nevoie de nutriționist!

Dieta de slăbit Nupo este un nou tip de dietă în România ce are la bază peste 40 de studii științifice (cele mai multe din lume) și 41 de ani de experiență. Este săracă în calorii, dar are la bază toți nutrienții de care organismul are nevoie. Este o dietă înlocuitoare de mese, cu un concept foarte complex și științific, care ajută organismul să slăbească, nu îl dezechilibrează și cel mai important are rezultate rapide, iar față de alte dieta Nupo oferă și produse pentru menținerea greutății într-un mod simplu și eficient.

Efectele secundare ale supraponderii și obezității pot fi dramatice. La nivel mondial, grăsimea în exces este cauzatoare de diabet, hipertensiune, boli cardiovasculare. Tot ce e mai rău vine de la grăsimea în exces. O alegere excelentă atât pentru cei care vor să slăbească, cât și pentru sportivi este o dietă foarte bogată în nutrienți. M-a impresionat foarte mult tot acest aport de nutrienți, care dacă nu este făcut prin știință, prin medicină, în mod sponatan nu are cum să existe într-un pliculeț. I-aș spune Super Food.

Cred că acest concept de super food pe lângă acei care vor să slăbescă și să rămână în tonus, cred că merge foarte bine la spotivi și cei care merg la sală și vor să câștige masă musculară, pentru că se știe că slăbitul ia și din mușchi. În plus este o formă foarte comodă de pus în practică și pentru cei sunt mereu pe fugă. Practic este dieta care nu mai are nevoie de nutriționist!”, a declarat Dr. Mihaela Bilic, medic nutriționist, despre Dieta Nupo, conform domus-pr.ro.

 

 

Publicat: 23 aug. 2022, 12:52 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă