Cristian Tabără, în centrul unui nou scandal! ”Am încercat să negociem”. A ajuns de nerecunoscut, după ce a slăbit 60 de kg

Publicat: 14 Aug. 2020, 10:33 Vedete

Viața lui Cristian Tabără s-a schimbat complet, după ce omul de televiziune a slăbit 60 de kilograme. Ba mai mult, și țara a părăsit-o, mutându-se în Republica Moldova. Acum, însă, el s-ar fi angrenat într-o neînțelegere cu câțiva studenți de la o Universitate de prestigiu din Rep. Moldova.

Chiar dacă este de nerecunoscut, Cristian Tabără a reușit să creeze vâlvă, de data aceasta printre studenți. Bărbatul de 52 de ani a fost protagonistul unor divergențe care au avut loc în cadrul universității.

Studenții din Republica Moldova s-au declarat nemulțumiți de prezența și vizita lui Cristian Tabără la facultatea respectivă. Chiar unul dintre aceștia a vorbit, în luna februarie a anului 2020, despre prezența lui Cristian Tabără la facultate.

”Eu ca și mulți studenți, mulți dintre colegii mei, nu suntem de acord cu prezența dumnealui aici, în primul rând, pentru ce a făcut el în Republica Moldova, a condus un amplu proces de propagandă și dezinformare. Considerăm că locul unui asemenea individ nu e la facultate. Sunt studenți care îi susțin prezența doar pentru întrebări și de a afla lucruri de la el. Am mers la domnul Rector și am încercat să negociem, poate renunțăm la vizita domnului Tabără că este un atac la imaginea universității”, spune Valeriu Z., student de la Universitatea ”Ștefan cel Mare”.

Cristian Tabără a slăbit 60 de kilograme. Realizatorul de emisiune este de nerecunoscut

În prezent, Cristian Tabără se află în Republica Moldova și este realizator la televiziunea Publika. A reușit să scape de kilogramele în plus care îi puneau viața în pericol, și anume cele 60 de kilograme! Fosta vedetă PRO TV a slăbit din cauza problemelor personale, iar gurile rele zic că din cauza depresiei, care i-a afectat imaginea și cariera din România.

„Cristi a avut întotdeauna probleme cu greutatea. Nu reuşea deloc să se menţină în nişte parametri, din contră, se îngrăşa şi mai tare, lucru care, în mod firesc, i-a afectat sănătatea. De ceva vreme însă, el a reuşit să surprindă pe toată lumea cu un nou look. A dat jos peste 60 de kilograme şi schimbarea lui este evidentă. Acum, este mai suplu şi pare mai tonic din toate punctele de vedere”, au declarat apropiați de-ai realizatorului tv pentru libertatea.ro.

Cristian Tabără a mai fost implicat într-un scandal în urmă cu 10 ani, când o fetiță de 12 ani a fost îndemnată de familie să depună o plângere de abuz sexual împotriva lui Cristian Tabără, fiind târât într-un scandal de pedofilie. Procurorii au dat soluția de neîncepere a urmăririi penale a lui Cristian Tabără. Fata care la 12 ani l-a acuzat pe Tabără de abuz sexual are acum 23 de ani, iar presa nu a mai scris nimic despre fiica fostei iubite a jurnalistului, arată Fanatik.

Publicat: 14 Aug. 2020, 10:33 Vedete
Pe aceeași temă