Cristi Borcea sustine ca va ramane toata viata cu Valentina Pelinel. Ce declara despre sotia lui

Publicat: 18 Oct. 2018, 13:19 News 3

Se iubesc de cativa ani, dar sunt casatoriti de cateva saptamani. Si se pare ca modelul ar putea fi ultima femeie din viata fostului actionar!

Cristi Borcea sustine ca va ramane toata viata cu Valentina Pelinel

Cristi Borcea sustine ca va ramane toata viata cu Valentina Pelinel.Conform lui, Valentina Pelinel ii ofera tot ce ii trebuie. De la iubire, la sprijin moral si intelegere. Cristi Borcea vrea ca toti copiii pe care ar putea sa ii mai aiba sa fie toti facuti cu Valentina Pelinel.

Cristi Borcea sustine ca va ramane toata viata cu Valentina Pelinel.„I-am spus şi-i spun mereu: Eşti viaţa mea! Dimineaţa, ne trezim la micul dejun, ne jucăm cu Milan, o mângâi pe burtică, pentru fetiţe, apoi eu vin la birou, la muncă. Dacă mai e timp după-amiază, ne mai vedem un pic.

Cristi Borcea sustine ca va ramane toata viata cu Valentina Pelinel.Seara, chiar dacă ieşim la cină sau avem musafiri, ne rezervăm minimum două ore numai pentru noi, exclusiv. Stăm la ţigară, la vorbe, la un pahar de vin roşu. Valentina nu e doar soţie, e şi cel mai bun prieten al meu, e confidenta mea, discutăm absolut orice. E tot ceea ce îmi doresc”, a mai declarat acesta.

« Pagina anterioară

Publicat: 18 Oct. 2018, 13:19 News 3
Pe aceeași temă