Cristi Borcea sustine ca va ramane toata viata cu Valentina Pelinel. Ce declara despre sotia lui

Publicat: 18 Oct. 2018, 13:19 News 3

Se iubesc de cativa ani, dar sunt casatoriti de cateva saptamani. Si se pare ca modelul ar putea fi ultima femeie din viata fostului actionar!

Cristi Borcea sustine ca va ramane toata viata cu Valentina Pelinel. Fostul actionar dinamovist care se gandeste sa se reintoarca la Dinamo a oferit un interviu sincer. A vorbit despre noua femeie din viata lui care va fi ultima. Si Cristi Borcea pare sa fie sigur de cele spuse.

Cristi Borcea are o familie frumoasa cu Valentina Pelinel. Cei doi au un baietel pe nume Milan si asteapta inca doi copii. Fostul model va avea gemeni peste cateva luni. Si, cu aceasta ocazie, sotul ei i-a facut cea mai frumoasa declaratie.

‘Femeia pentru Cristi Borcea este foarte importantă pentru moralul, viaţa, ceea ce reuşesc să fac zi de zi. În spatele unui om care se vrea de succes, nu poate fi decât o femeie de forţă.

Dacă ţi-am spus că sunt sigur de asta, crezi că vorbesc să mă aflu în treabă? Repet: Valentina e ultima femeie din viaţa lui Cristi Borcea! „My last, my everything’, cum e într-o melodie romantică. Ne spunem: «Eşti viaţa mea!»’, a declarat Cristi Borcea pentru libertatea.ro.

Continuarea articolului »

Publicat: 18 Oct. 2018, 13:19 News 3
Pe aceeași temă