Noi detalii socante despre Gheorghe Dinca! „Criminalul din Caracal acosta fete în gară de acum doi ani. A făcut-o și cu fata mea”

Publicat: 05 Aug. 2019, 13:10 News

Gheorghe Dinca avea un comportament de infractor si aborda fetele singure din gara sau de pe strada pentru a le propune sa fie luate cu masina si duse oriunde au nevoie.

„Criminalul din Caracal acosta fete în gară de acum doi ani.” Din ce in ce mai multe elemente tind sa ne duca in directia ca Gheorghe Dinca ar fi facut mai multe victime de-a lungul anilor decat Alexandra si Luiza.

Se pare ca anchetatorii incep sa puna cap la cap mai multe marturii si dovezi din care reiese o serie mai mare de crime decat si-ar fi imaginat oricine. Dupa analiza ADN a oaselor arse din curtea lui Gheorghe Dinca s-a stabilit mai mult ca sigur ca a fost si o a treia victima. Anchetatorii spera sa obtina acum de la criminal mai multe detalii si chiar marturisiri despre alte victime.

„Fata mea este sportivă, venea dintr-un cantonament și în gară la Caracal a coborât. Noi locuim într-o comună alăturată. Eu, de obicei, trimiteam pe cineva cunoscut să o ia. În noaptea respectivă stând și așteptând a venit acest individ la ea și a intrat în vorbă cu ea.” a marturisit o cititoare pentru site-ul Totuldespremame.ro

„Criminalul din Caracal acosta fete în gară de acum doi ani.”

Din cate se pare Gheorghe Dinca s-ar fi dat drept un om de treaba care practica taximetria ilegala. I-a dat fetei o carte de vizita si i-a spus ca il poate suna ori de cate ori are nevoie sa fie dusa oriunde. Tanara i-a povestit mamei ei ca acesta era imbracat intr-o camasa galbena, vorbea frumos si per total i-a lasat impresia unui batranel de incredere.

In seara respectiva fata a refuzat oferta lui Gheorghe Dinca pentru ca astepta la altcineva sa vina sa o ia de la gara dar a ajuns sa-l recunoasca pe acesta dupa ce l-a vazut la televizor si s-a ingrozit.

”Eu nici nu pot să privesc imagini cu aceste fete din pricina asta. Mulțumesc bunului Dumnezeu că ne-a ferit de acest monstru că la cum arată, un bătrânel ramolit, la prima vedere aveai încredere in el…”, a mărturisit femeia.

Din cate se pare pistele conform caruia Gheorghe Dinca era renumit in Caracal pentru faptul ca practica taximetria ilegala par sa duca catre noi posibile victime. Criminalistii urmeaza ca in aceste zile sa disece atent toata curtea criminalului si sa sape inclusiv in pamant pentru a demola gropile betonate unde se tem ca si-ar fi putut ascunde alte victime.

Publicat: 05 Aug. 2019, 13:10 News
Pe aceeași temă