Cove: „N-ai timp? Pune pe hârtie câți timpi morți ai. Și ai să vezi că ai timp!”

Publicat: 16 iul. 2018, 23:00 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Bărbatul din studioul „Vorbește lumea” față în față cu tine, cititorule ciao.ro.

Pe 13 iulie s-au împlinit 3 ani de când emisiunea „Vorbește lumea” a intrat in grila Pro TV. Cove și Adela Popescu se străduiesc ca în fiecare zi de luni până vineri de la 10:30 să-și binedispună telespectatorii.

Dacă acum câteva zile am stat de vorbă cu Adela Popescu, ne amintim că a fost primul interviu pe care l-a acordat după ce a declarat că este însărcinată, acum l-am provocat la discuții pe simpaticul ei partener de emisiune.

„N-ai timp? Pune pe hârtie câți timpi morți ai. Și ai să vezi că ai timp!”

Să stai de vorbă cu Cove este o experiență care te face să pleci cu zâmbetul pe buze, dar și cu certitudine că totul poate fi gestionat, dacă ești focusat. Te întrebi ce, de exemplu? Iată – stresul – nebunia asta pe care o trăim noi zi de zi și de care ne plângem noi zi de zi.

„N-ai timp? Pune pe hârtie câți timpi morți ai. Și ai să vezi că ai timp!”. Raționamentul este bun, până la urmă nu ne costă nimic să face o evaluare a vieții noastre și să vedem unde ne plasăm și cât de mult irosim.

Cu Gabriela Coveseanu, Cove, am discutat și despre familie și cum este el ca și părinte. Dacă nu știai deja Cove este tată de băieți, 2: Bogdan și Răzvan. Și, pentru că tot vorbeam despre bărbați, l-am întrebat pe Cove ce înseamnă din perspectiva lui să fii un bărbat și, mai mult decât atât, ce înseamnă să fii un om bun.

„Cum e viața mea acum: Mi-ai dat greu aici!”

Până una alta, înainte să te invit să urmărești interviul în exclusivitate, îți mai spun că la final l-am rugat pe Cove să dea o definiție a vieții lui de până acum.

Iată ce a ieșit!

Publicat: 16 iul. 2018, 23:00 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă