Coșurile de fum ceramice – noul trend printre românii care locuiesc la casă și vor să doarmă liniștiți

Publicat: 18 aug. 2022, 18:47 Autor: Hermina Hagianu News
Coșurile de fum ceramice - noul trend printre românii care locuiesc la casă și vor să doarmă liniștiți

Am apelat la prietenii noștri, meșteri adevărați din Sibiu, și i-am întrebat cum poate afecta coșul de fum, integritatea și protecția unei case? Răspunsul a fost foarte clar. Calitatea sistemului de evacuarea influențează semnificativ siguranța caselor noastre, protejându-ne de pericolele incediilor și intoxicațiilor accidentale cu fum.

În plus, la fel de important ca și tipul coșului de fum ales, este și montajul acestuia sub atenta supraveghere a unei echipe de profesioniști cu experiență, care știu toate secretele meseriei și sunt extrem de atenți la respectarea în detaliu, a tuturor etapelor de proiect. Așadar, dacă te îngrijorează că hornul casei tale este destul de vechi și nu mai oferă siguranță căminului și familiei tale, înseamnă că a sosit momentul unei schimbări!

În acest sens, un coș de fum ceramic este soluția profesională care te va ajuta să adormi departe de grija pericolelor precum intoxicațiile de fum sau a incendiilor de locuință. Acesta reprezintă etalonul german pentru siguranța garantată de tehnologiile de ultimă generație în domeniul soluțiilor de evacuare a fumului și a gazelor arse din dispozitivele termice. Coșurile de fum premium sunt singurele care îți pot garanta protecție și randament superior pentru o sobă, un șemineu sau o centrală pe lemne. Pe lângă siguranța unui lucru de calitate, noile modele arată și bine, reușind să ofere un caracter deosebit fiecărei locuințe.

De cealaltă parte, un coș de fum neîngrijit și prost izolat este mai puțin eficient decât unul proiectat cu grijă și realizat din materiale de calitate. De calitatea acestuia va depinde inclusiv evacuarea cu succes a fumului și gazelor arse din focar. Așadar, pentru siguranța ta, te sfătuim că este mult mai inspirat pe termen lung, să faci un mic efort financiar și să-ți achiziționezi un coș de fum ceramic profesional alături de o soluție de racordare premium a sursei termice!

Chiar dacă sistemele profesionale de evacuare cu ceramică nemțească sunt confecționate din materiale care nu permit depunerea funinginii, totuși, pentru a prelungi durata de viață a acestuia pe termen cât mai lung, este necesar sa fie curățat periodic și întreținut corespunzător. Grație experienței îndelungate în domeniu, meșterii sibieni sunt pregătiți să ofere tuturor celor care au șeminee în București sau împrejurimi, inclusiv servicii de curățare profesională a coșurilor de fum la cele mai bune prețuri și standarde de calitate.

În același timp, pe site-ul lor puteți comanda online și o selecție vastă de accesorii pentru întreținerea coșurilor de fum și a surselor termice, cu diferite soluții: prafuri speciale și concentrate chimice, pliculețe, spray-uri, buturugi de întreținere sau pastile concentrate.

Așadar, nu lăsați coșul de fum să funcționeze din inerție! El trebuie întreținut periodic cel puțin de două ori pe an, pentru a vă asigura randamentul de care aveți nevoie evacuării fumului în siguranță. Profesioniștii îți vor explica în detaliu fiecare aspect care te interesează, iar dacă vrei să faci o investiție inspirată pe termen lung, cere ajutorul unei firme cu experiență în domeniul comercializării și montajului profesional al soluțiilor alternative de încălzire – pentru că, doar în acest fel, succesul proiectului tău termic, va fi garantat!

 

Publicat: 18 aug. 2022, 18:47 Autor: Hermina Hagianu News
Pe aceeași temă