Are corpul acoperit de tumori, insa nu a aratat intotdeauna asa. Oamenii sunt ingroziti de el si l-au numit ”Monstrul”

Publicat: 22 feb. 2017, 11:04 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Are corpul acoperit de tumori, insa nu a aratat intotdeauna asa. Oamenii sunt ingroziti de el si l-au numit ''Monstrul''
Shadot de abia mai vede din cauza tumorilor care ii acopera pleoapele

Un barbat din Bangladesh sufera de o boala rara, care l-a facut sa stea inchis in locuinta lui.

Shadot Hossain, in varsta de 47 de ani, are tot corpul acoperit de tumori. Din aceasta cauza, barbatul nu poate purta haine pe jumatatea de corp superioara. Vederea i-a fost afectata si abia se chinuie sa manance.

’’Este foarte greu sa traiesc cu o asemenea durere. Ma mananca tot corpul si ma simt foarte greoi’’, a marturisit Shadot.

De asemenea, mancatul anumitor alimente e aproape imposbil de realizat, deoarece ar presupune mai mult mestecat, lucru care i-ar provoca dureri de nedescris.

’’Toata lumea e ingrozita cand ma vede si fug de mine. Copiii cand ma vad se sperie de mine si o iau la fuga. Sunt poreclit  Monstrul. Dar sa stiti ca nu am fost mereu asa. In tinerete eram un barbat aratos’’, a mai declarat el.

Din cauza lipsurilor financiare, barbatul si sotia lui nu-si permit sa isi dea baiatul la scoala. Daca nu se va opera in curand, acesta risca sa-si piarda definitiv vederea.

Publicat: 22 feb. 2017, 11:04 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă