Corina Caragea a ajuns de urgenţă la spital în vacanța din Thailanda. Ce a păţit vedeta de la ProTV

Publicat: 10 ian. 2024, 15:44 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Corina Caragea a avut parte de o vacanţă de vis într-o destinație exotică, departe de România, însă finalul a fost unul neaşteptat. Vedeta de la ProTV a ajuns pe mâinile medicilor din Thailanda. Într-un mesaj publicat pe reţelele de socializare, prezentatoarea a dezvăluit cu ce probleme de sănătate s-a confruntat.

Corina Caragea a împlinit 41 de ani pe 31 decembrie şi a sărbătorit aşa cum se cuvine, în Thailanda, acolo unde s-a bucurat o vreme frumoasă, dar şi de peisaje superbe.

Prezentatoarea de la ProTV a ajuns la spital

Ultimele zile departe de casă nu au fost tocmai plăcute pentru ştirista de la ProTV. Bruneta a suferit un accident destul de neplăcut, motiv pentru care a avut nevoie de îngrijirile medicilor de acolo. Din imaginile pe care vedeta le-a publicat în mediul online se vede că a suferit răni destul de mari la nivelul picioarelor.

„Asa s-a încheiat vacanța mea. Chiar dacă nu prea arăt, sunt bine. Sa vedeți adversarul meu, trotuarul! Spitalul din Koh Samui arată ca un hotel de lux, medicii sunt atenți, profesioniști și amabili. Nu trec așa rapid de la șlapi la bocanci, dar revin chiar de mâine dimineață știrile din Sport!”, a fost mesajul transmis de Corina Caragea, pe rețelele de socializare.

Corina Caragea adoră să călătorească

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că vedeta adoră să călătorească. Pe contul său de Instagram, Corina Caragea pune constant poze și videoclipuri din destinaţiile pe care le vizitează.

În cadrul unui interviu, prezentatoarea ştirilor sportive a spus că acest lucru nu reprezintă doar o pasiune pentru ea, ci o ajută să se dezvolte pe mai multe planuri, întrucât de fiecare dată intră în contact cu oameni, culturi și obiceiuri noi.

„Călătoriile nu reprezintă doar o pasiune, ci și o mare investiție în mine, în dezvoltarea mea personală. Cred că orice călătorie ne îmbogățește și, deși acolo se duc mai toți banii câștigați de mine, nu regret nicio clipă. Eu, dacă am și două zile libere, mă relaxez plecând undeva – în țară sau afară. Înainte de a porni într-o vacanță îmi pun câteva întrebări: merg să lenevesc sau să explorez? Ce buget aloc acestei vacanțe? Este perioada potrivită? Și, în zilele noastre, mai sunt câteva întrebări legate de restricțiile de la fața locului, de care trebuie să ținem cont.”, a declarat Corina Caragea, potrivit ego.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 10 ian. 2024, 15:44 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×