Si-a luat copilul de la gradinita si a observat pe corpul lui mici rani rosii. Cand i-a dat hainele jos, s-a socat! Ce avea micutul e de nedescris

Publicat: 04 nov. 2017, 13:34 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Si-a luat copilul de la gradinita si a observat pe corpul lui mici rani rosii. Cand i-a dat hainele jos, s-a socat! Ce avea micutul e de nedescris

Situatie cel putin ciudata la o gradinita, unde unul dintre copii a fost muscat de spate, de maini, de picioare si de urechi. Totul s-a intamplat in Arad, unde parintii lui Vlad, un micut de 1 an si 8 luni nu au primit nicio explicatie cu privire la ceea ce s-a intamplat cu fiul lor, dupa cum noteaza specialarad.ro.

Totul a inceput intr-o luni, in data de 9 octombrie, atunci cand copiii de la gradinita Bergman erau dusi la padure. Vlad, copilul agresat, era racit, iar mama sa a primit un mesaj de la una dintre educatoare in care aceasta ii scria ca totul este bine. Dupa ce s-a dus sa isi ia copilul de la gradinita, mama sa a ramas socata.

„Am ajuns acasă şi ne jucam. Fiul meu a dat şoseta jos şi i-am văzut muşcătura de pe picior. Observasem mai devreme zgârieturi pe ambele mâini, la degete şi una mare pe urechea stângă, dar le-am pus pe seama ieşirii la pădure. În acel moment m-am panicat și am început să-l verific peste tot, cu un nod în gât. Am încremenit când i-am văzut spatele. Avea cinci mușcături vizibile, de puteai număra dinții, și încă vreo două pe șold. Am sunat repede educatoarea, să-mi explice ce s-a întâmplat. Mi-a spus că nu știe nimic, a fost un moment la dormitor când l-a auzit plângând, dar până să ajungă la el, nu mai era nimeni în preajmă și nu și-a dat seama de ce plângea. Între timp, m-a sunat și cea de-a doua educatoare de grupă, care mi-a spus că surprinsese un moment la pădure când fiul meu a fost împins de către un alt copil, dar nimic mai mult. Pe lângă aceste explicații, a mai apărut una cum că poate fi mușcătură/alergie cauzată de o omidă…”, a povestit mama lui Vlad, potrivit sursei citate anterior.

Sosit din strainatate, tatal copilului abuzat a trimis un email catre gradinita privata, in care a atasat fotografii cu baiatul muscat si in care a specificat ca nu este prima data cand Vlad este agresat fizic. In ciuda evidentelor, raspunsul directoarei gradinitei a fost unul halucinant.
 „Am vizualizat şi înţeleg îngrijorarea unui părinte când vedere asemenea urme pe pielea copilului său. Am îndrumat-o pe mamă către un dermatolog în ideea că un specialist în ar putea emite o părere pertinentă despre situaţia lui Vlad. Între timp m-am consultat cu bilogul grădiniţei din Bucureşti, care este om de munte de 10 ani și este familiarizat cu mușcăturile de insecte și alte vietăți. Acesta a confirmat că este, cel mai probabil, o mușcătură de insectă. Am cerut de asemenea părerea asistentei grădiniței din Arad și a medicului grădiniței din București, iar opinia acestora este că punctul roșu din mijlocul urmelor pare a fi punctul de înțepătură. Subliniez încă o dată faptul că înțeleg îngrijorarea dvs, dar în același timp am încredere în spiritul de observație al personalului grădiniței și știu că grija față de bunăstarea copiilor este pe primul loc pentru noi”, se arată în mailul trimis de directoarea grădiniței părinților lui Vlad, potrivit specialarad.ro.
Cum urmele de pe corpului semănau cu muşcatura unui om, poate a unui alt copil de la grădiniţă, părinţii lui Vlad şi-au dus fiul la medic. Aici li s-a confirmat că micuţul a fost muşcat în mod repetat de un alt copil.  Părinţii lui Vlad sunt revoltaţi, si nu isi explica de ce educatoarele nu au intervenit. În ciuda documentelor de la medic şi a certificatului medico-legal prezentate de părinţi, atitudinea sfidătoare a reprezentanţilor grădiniţei a continuat, astfel că părinţii au încetat să–şi mai trimită fiul la grădiniţa Bergman din Arad. Momentan, Vlad încă mai are traume în urma celor întâmplate, fiind foarte speriat atunci când interacţionează cu alţi copii.
Publicat: 04 nov. 2017, 13:34 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă