Copiii lui Andi Moisescu s-au facut mari. Ce frumosi sunt David si Luca

Publicat: 26 Dec. 2018, 16:53 News 3

Prezentatorul emisiunii Apropo TV de la PRO TV are o viata personala cat mai discreta, din fire.

Olivia Steer, mama model pentru fiii ei

Copiii lui Andi Moisescu s-au facut mari. Ce frumosi sunt David si Luca„Eu sunt raw vegană, dar nu impun nimănui asta. David a început inițial prin a fi vegetarian, îi plăcea ce găteam, până când, într-o zi, a spus că își dorește să mănânce și el același lucru alături de colegii săi de școală. Îți dai seama că am luat poziție, pentru că la școală copiii mâncau în fiecare zi dulciuri, pâine albă, adică glucide care încarcă organismul, așa că i-am spus că e posibil să aibă probleme.

Copiii lui Andi Moisescu s-au facut mari. Ce frumosi sunt David si LucaI-am explicat avantajele și dezavantajele, i-am spus inclusiv faptul că dacă va fi în rând cu ceilalți, nu va fi văzut ca un ciudat, dar dezavantajul s-ar putea să apară în câteva luni sau săptămâni. Și a fost decizia lui să fie omnivor și, e drept, am avut un nod în gât pentru că îi construisem o sănătate de fier, nu avusese nicio problem. Dar citisem că este important să nu îi bagi pe gât copilului cu forța, ce mâncare și în ce cantitate vrei.

Copiii lui Andi Moisescu s-au facut mari. Ce frumosi sunt David si LucaDe aceea, niciodată nu insist să termine tot din farfurie. Așa că nu l-am obligat, a fost decizia lui. Dar în trei luni a început să aibă probleme și să îl doară burtica și să spună că a fost un prost. Iar atunci a ales să fie din nou vegetariană”, mărturisea vedeta într-un interviu.

« Pagina anterioară

Publicat: 26 Dec. 2018, 16:53 News 3
Pe aceeași temă