Connect-R si Misha au divortat in secret. Cand s-au separat definitiv? Detalii nestiute de nimeni pana acum

Publicat: 14 Aug. 2018, 13:03 Vedete
Connect-R si Misha au divortat in secret
Connect-R si Misha au divortat in secret

Connect-R si Misha au divortat in secret

De asemenea, el a spus ca ruptura definitiva s-a petrecut in urma cu un an si trei saptamani, fara sa dezvaluie alte amanunte despre separare.

“Nu obisnuiesc sa impartasesc lucruri atat de intime cu nimeni, dar nici sa gasesc minciuni tot timpul nu pot. 1 an si 3 saptamani de cand am hotarat sa ramanem prieteni si parintii copilului nostru! Viata merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atat am avut de spus! Rog pe toata lumea, inclusiv presa sa nu ne puna intrebari, multumim anticipat ??”, a scris Connect-R pe contul ei de Instagram.

Connect-R si Misha s-au casatorit in vara lui 2013

Misha, pe numele din buletin Mihaela, e o artista din Romania. Ea s-a casatorit civil cu Connect-R pe 24 iulie 2013, iar în septembrie, 2014, ei si-au jurat credinta si iubire in fata Lui Dumnezeu. Cand si-au unit destinele, el avea 31 de ani, iar ea, 22. Nasii cuplului au fost Pepe si Raluca. Stefan Mihalache, pe numele de scena Connect-R, s-a nascut pe 9 iunie 1982 in Bucuresti. El este actor si artist de hip hop, dance si pop de etnie roma. Cei doi artisti au devenit parinti pe 25 ianuarie 2014. Fiica lor poarta numele Maya.

Din pacate, dupa patru ani de mariaj, Connect-R si Misha au divortat in mare secret, respectiv in vara lui 2017. Anuntul a fost facut public astazi, 14 august 2018, de cunoscutul cantaret pe contul lui de Instagram.

« Pagina anterioară

Publicat: 14 Aug. 2018, 13:03 Vedete
Pe aceeași temă